YILLAR ÖNCESİNE AIT TARİHİ RESİMLER

YILLAR ÖNCESİNE AIT TARİHİ RESİMLER (BÖLÜM 12) Şevki Kolçak yıl 1977 senesinde Rize ses sineması makine dairesi. Makinist Şevki Kolçak yıllarca Ses sinemasına Makinistlik yapmış olup aynı zamanda bu mesleği öğrettiği..

YILLAR ÖNCESİNE AIT TARİHİ RESİMLER
Son Güncelleme: Bu Haber 347 views Whatsapp

YILLAR ÖNCESİNE AIT TARİHİ RESİMLER

(BÖLÜM 12) Şevki Kolçak yıl 1977 senesinde Rize ses sineması makine dairesi. Makinist Şevki Kolçak yıllarca Ses sinemasına Makinistlik yapmış olup aynı zamanda bu mesleği öğrettiği makinistlerde mevcuttur,

İki kardeş yan yana  Spora aşık olan kardeşler aynı amanda Rize Ses sinaması futbol takımında oynayan iki kardeş bir maçtan önce çekilen bu resim şimdi gün ışığına çıkartıldı. Orta sahanın arkası forvet arkası, kahraman Kolçakta ortaa sahada oynardı.  Bu resimde Yine Rize Ses Sinemasının Makine dairesi Makinist yine Şevki Kolçak ve  Kaya Yıldırım. Birlikte yaklaşık 10 sene beraber çalıştık. Kaya Yıldırım şu anda Casper yıldırım Bilgi işlem işletmecisi. Değerli bir kardeşimizdir. Bu resmin çekiliş tarihi 1984 Oktay Kanburoğlu ve Şevki Kolçak Yine bir maç öncesi sahaya çıkmadan önceki pozları Oktay Kanburoğlu Sağ açık oynardı. Bu müsabakaları zevkle izlerdik. 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş