“BU YIL SINIFI GEÇTİK İŞTE KARNE NOTLARI” 

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM       “BU YIL SINIFI GEÇTİK İŞTE KARNE NOTLARI”  Bu hafta sonu oynanan bizim açımızdan Prestij maçı sayılıp Siltaş Yapı Pendik spor açısından ölüm kalım maçı olan maç..

      “BU YIL SINIFI GEÇTİK İŞTE KARNE NOTLARI” 
Son Güncelleme: Bu Haber 273 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM

      “BU YIL SINIFI GEÇTİK İŞTE KARNE NOTLARI” 

Bu hafta sonu oynanan bizim açımızdan Prestij maçı sayılıp Siltaş Yapı Pendik spor açısından ölüm kalım maçı olan maç sonucunda ev sahibi takımının 2-1 kazandığı maçın sonucunda düşme korkusunun kalmadığı,  birkaç hafta önce bir Avrupa heyecanına girdiğimiz süreçte kaybedilen puanlarla son iki maçın prestij maçlarından öteye gitmeyeceği bir sezonu şimdiden sonuçlandırmış bulunmaktayız.https://gazete53.com/bu-yil-sinifi-ge…te-karne-notlari/

Bulunduğumuz 8 basamağın son iki maçın alınması halinde 6. Sıranın üzerine çıkamayacak olup kaybedilmesi halinde 11.sıradan aşağıda ligi bitirmeyeceğimiz bu durumda Çaykur Rizespor diğer sezonlara bakılırsa başarılı bir sezon geçirdiğini düşünüyorum.

Bunun mimarı yönetim, teknik ekip ve özellikle Teknik Direktör İlhan Palut başta olmak olmakla öne çıkan futbolcuların başarılı performansı nedeniyle düşme korkusu yaşanmayan bir sezon geçirdik.

Takım oyunuyla birlikte bireysel performansı bir tablo haline getirirsek futbolcuların oynamış olduğu maç sayısı ve almış oldukları süre olarak en istikrarlı olan 30 müsabaka ve üzeri maçlarda 2000 dakikanın üzerinde süre alan 8 futbolcunun katkısı diğerlerine oranla daha fazla olduğu aşıkardır.

Sezon boyunca 29 futbolcunun forma giydiği Çaykur Rizespor’un en başarılı grafik çizen ve ilk sırayı alan 32 müsabaka ve 2792 dakika sahada kalan Sağ bek Muhammet Taha Şahin başı çekerken 34 müsabaka ve 2778 dakika sahada kalan orta sahanın maestrosu İbrahim Olawoın, 31 müsabakada 2730 dakika kalesinde devleşen Gökhan Akkan, 31 müsabakada 2726 dakikada defansın dinamosu Rize’mizin çocuğu kaptan Emirhan Topçu, 30 maçta 2425 dakika sahada kalan orta sahanın diğer dinamosu herkül Jonio Shelvey, bir maç hariç tüm maçlarda ter döküp 2175 dakika sahada kalan ofansif orta sahası Dal Verasenoviç, 28 maçta 2031 dakika forma giyen defans Atilla Mosci ve 30 maçta 2024 dakika sahada kalan Altın Zeqiri’nin Çaykur Rizespor’un ligin sonunda ilk 10 sırasının içerisinde bitirmesine katkılarının çok büyük olduğu kaçınılmazdır.

Çaykur Rizespor’un gelecek sezondaki yapılanmasına esas olacak şekilde Kaleci Gökhan Akkan, Defansta Muhammet Taha Şahin, Emirhan Topçu, Atilla Mosci, Orta Sahada İbrahim Olawoın, Jonio Shelvey, Dal Cerasenoviç ve Altın Zaqiri’nin gelecek sezondaki kadrosunda muhakkak tutulması gerektiği aksi taktirde yukarıda isimleri yazılı futbolcuların başka takımlara transferleri durumunda daha kaliteli isimlerle birlikte iyi bir kaleci defanta yine yukarıda isimleri yazılı futbolcuları zorlayacak en az üç defans ile orta sahaya iki nokta oyuncu ile forvetin tamamen değiştirilerek çıtanın yükselmesi söz konusu olabilir aksi taktirde bu sezondaki rahatlığı gelecek sezon bulamayabiliriz .

Bu yıl sınıfı geçtik ve karnemizi aldık gelecek sezonun yapılanması konusunda Teknik direktör konusunda İlhan Palut ’un gitmesi veya gönderilmesi halinde taraftarlar tarafından ayağına kurşun sıkılma tehdidinin bulunduğunu bildirerek bizlere bu heyecanı yaşatan tüm Çay Kur Rizespor yönetim ve paydaşlarına taraftarlar adına teşekkür ediyoruz.

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Teknik Direktör

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş