RTEÜ’DE; DÜNYAYI SPORLA BİRLEŞTİRİYORUZ,

RTEÜ’DE; DÜNYAYI SPORLA BİRLEŞTİRİYORUZ, KARDEŞLİK İKLİMİ OLUŞTURUYORUZ.” TURNUVASI Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde okuyan öğrencilerin; “Dünyayı Sporla Birleştiriyoruz, Kardeşlik İklimi Oluşturuyoruz” sloganını ile organize edilen ve bu yıl 4’üncüsünün düzenlendiği Uluslararası..

RTEÜ’DE; DÜNYAYI SPORLA BİRLEŞTİRİYORUZ,
Son Güncelleme: Bu Haber 160 views Whatsapp

RTEÜ’DE; DÜNYAYI SPORLA BİRLEŞTİRİYORUZ, KARDEŞLİK İKLİMİ OLUŞTURUYORUZ.” TURNUVASI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde okuyan öğrencilerin; “Dünyayı Sporla Birleştiriyoruz, Kardeşlik İklimi Oluşturuyoruz” sloganını ile organize edilen ve bu yıl 4’üncüsünün düzenlendiği Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvasının açılış programı ve turnuva maçları Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sahil halı sahasında gerçekleşti. Açılış programında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Rize Uluslararası Öğrenci Derneği başkan Hüseyin Kanbur ve GSB Şube Müdürü Musa Fikret iştirak ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCIhttps://gazete53.com/rteude-dunyayi-s…-birlestiriyoruz/

Turnuvanın önceki yıl şampiyonu Azerbaycan takımı Suriye takımını yenerek Finale yükselen ilk takım oldu. Sonraki maçta ise turnuvanın favori takımı Afganistan iki turnuva öncesi şampiyon takımı Afrika karmasını yenerek finale yükselen ikinci ekip oldu. Turnuvanın onursal ekibi Filistin takımı Asya Karması ile karşılaştı bir sonraki hafta ise Türkmenistan takımı ile mücadele edecek.

Bir hafta sonra gerçekleşecek olan Final maçı ise sporseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin organizasyon desteği sağladığı turnuvanın koordinasyonunu yüklenen kısa adı RİUDER olan Rize Uluslararası Öğrenci Derneğinin başkanı Hüseyin Kanbur Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde okuyan 40 ülkeden teşekkül eden 430 Uluslararası öğrenci için farkındalık oluşturmuş olduk. Ayrıca bu yıl ilk defa yerli öğrencilerinde takımlarda yer alması ile ülkemiz insanları ile kaynaşmasını amaçladığımız gibi Ayrıca Gazze’de meydana gelen insanlık dışı uygulamaya dikkat çekmek için Filistin takımı da oluşturulmuş olup ülke takımları formlarına Özgür Filistin Gazze ve Kudüs yazı ve resimleri de işlendi. ”diye açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş