Palut döneminde oyun sistemi ve disiplinden taviz verilmeyecek.

Atmaca Palut’ la Yeniden Doğacak Çaykur Rizespor Yeni Teknik Patron İlhan Palut ile süper ligde yeniden adından söz ettirecek. Palut döneminde oyun sistemi ve disiplinden taviz verilmeyecek. İlyas GÜR Yeni..

Palut döneminde oyun sistemi ve disiplinden taviz verilmeyecek.
Son Güncelleme: Bu Haber 50.812 views Whatsapp

Atmaca Palut’ la Yeniden Doğacak
Çaykur Rizespor Yeni Teknik Patron İlhan Palut ile süper ligde yeniden adından söz ettirecek. Palut döneminde oyun sistemi ve disiplinden taviz verilmeyecek.
İlyas GÜR
Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olan Çaykur Rizespor’ da hareketli günler yaşanıyor. İlhan Palut ile anlaşarak Teknik Direktör sorununu çözen yeşil-mavililer, zaman kaybetmeden transfere yönelecek. İlhan Palut’ un raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviye yapacak olan Atmacalar, iç transferde takımda kalacak ve gidecek isimlerle bir an önce masaya oturarak, kadrosunu en kısa sürede hazır hale getirmeyi planlıyor.

Çaykur Rizespor’ da yönetim transferde hata yapmadan süper lige yakışır bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Başarılı çalıştırıcı İlhan Palut ise Konyaspor’ da elde ettiği başarıyı getiren sistemine uygun isimler takıma kazandırarak üst sıraları zorlayan bir takım oluşturmak için kolları sıvadı. Oynattığı disiplinli oyundan taviz vermeyen Palut, yeşil-mavili ekipte de sistemini en kısa sürede adapte etmek istiyor.

Çaykur Rizespor’ da göreve gelen İlhan Palut, savunma sisteminden taviz vermeyen oyunuyla dikkat çekiyor. Yeşil-mavili ekipte sistemden taviz vermek istemeyen Palut, güçlü bir savunma hattı oluşturmak istiyor. Bu doğrultuda transfere yön verecek olan Palut, stoper mevkisi için tecrübeli ve süper lig yapısına uygun isimler takıma kazandırmak istiyor. Konyaspor’ u çalıştırdığı dönemde Ahmet Çalık, Abdulkerim Bardakçı gibi isimlerin performansını yükseltmişti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş