DEMLUK ÇAY EVİ Bir ilklere daha imza attı.

DEMLUK ÇAY EVİ Bir ilklere daha imza attı. Rize Atatürk caddesinde Demluk Çay evi  Refik Köksal Kartın işletmeciliğinde bir öncülük daha yaparak Rize Lisesinde okumuş ve görevlerde bulunan İl ve..

DEMLUK ÇAY EVİ Bir ilklere daha imza attı.
Son Güncelleme: Bu Haber 863 views Whatsapp
DEMLUK ÇAY EVİ Bir ilklere daha imza attı.
Rize Atatürk caddesinde Demluk Çay evi  Refik Köksal Kartın işletmeciliğinde bir öncülük daha yaparak Rize Lisesinde okumuş ve görevlerde bulunan İl ve ilçe dışındaki yerlerden Rize ye gelerek DEMLUK Çay evinde bir araya geldiler Her yıl Rize Lisesi Buluşmalarını gerçekleyen Rize lisesin deki arkadaşlar bu güne kadar on etkinlik düzenlediler. Bunların Rize ayağındaki etkinliklerden bulunarak şahsım olarak tertip komitesinde görev almıştım. Bu yıl On birinci toplantısı edindiğim bilgilerden Rize dağ maranda gercekleşecektir.
Refik Kart: Bu gün RİZE LİSELİ Arkadaşların 55 yıl aradan sonra uzaktan yakından Rize’ye gelerek D E M L U K’ te buluşmalarına ev sahipliği etme mutluluğunu ve böylesi Arkadaşlığa örnek teşkil eden güzel bir buluşma mekanı olma mutluluğunu siz dostlarıyla paylaşıp,https://gazete53.com/demluk-cay-evi-b…e-daha-imza-atti/
Katılımcı tüm güzel yürekli Arkadaşlara canı gönülden Teşekkürlerini sunmak istedim.
Sağ olsunlar var olsunlar. Ayakları dert görmesin dedi.

HABER: NECATİ DİLİ FOT: REFİK KART

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş