KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ Çaykur Rizespor’un seneler öncesinden çekilen fotoğrafından kimler geldi, kimler geçti. Çekilen bu karede tarihe not düştü. O denemde Çaykur Rize sporun Kulüp başkanı Mehmet cengiz ve..

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 381 views Whatsapp

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

Çaykur Rizespor’un seneler öncesinden çekilen fotoğrafından kimler geldi, kimler geçti. Çekilen bu karede tarihe not düştü. O denemde Çaykur Rize sporun Kulüp başkanı Mehmet cengiz ve yönetimde görev alanların toplu halde fotoğrafları. https://gazete53.com/kimler-geldi-kimler-gecti-2/ ‎

Aynı zamanda O yıllarda Çaykur Rizespor’un Yönetim kurulunda görevde bulunan yöneticilerin isimleride aşağıdaki liste gibidir.

Necati Dili, Cengiz Karakaya, Hüseyin Karaahmetoğlu, Vedat Peker, Ekrem Cengiz, Mehmet Cengiz, Nihat Çolak, Muhammet San (Rahmetli) Hasan Külünk oğlu, (Rahmetli) Şafak Basa, Şükrü Cevahir, Yılmaz Zehir oğlu, Ahmet Mete, Osman Kolçak, (Rahmetli) Mahir Biberoğlu (1994-96-98) yıllar arası

NOT: Değerli arkadaşım Mahir Biberoğlu tarafından Fotoğraf ve bilgiler bana ulaşmıştır. Bizde bu tarihi Fotografı Arşivde kalmasın diye paylaştık.

HABER: NECATİ DİLİ ( ÖZEL HABER )  

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş