VETERİNER AKILLI, YUSUFELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

VETERİNER AKILLI, YUSUFELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU   Yusufeli İlçesinin tanınmış sevilen Veteriner Hekimlerinden Mehmet Akıllı, Ak Partiden Yusufeli İlçesi Belediye Başkan Aday adayı oldu. Ak Parti Yusufeli İlçesi..

VETERİNER AKILLI, YUSUFELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 199 views Whatsapp

VETERİNER AKILLI, YUSUFELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

 

Yusufeli İlçesinin tanınmış sevilen Veteriner Hekimlerinden Mehmet Akıllı, Ak Partiden Yusufeli İlçesi Belediye Başkan Aday adayı oldu.

Ak Parti Yusufeli İlçesi Belediye Başkan Aday adayı Mehmet AKILLI, “Çeşitli kademelerde 25 yıl boyunca hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum güzel ilçemiz Yusufeli’ne Belediye Başkanı olarak hizmet edebilmek için Ak Parti Yusufeli Belediye Başkanı Aday Adayı olarak yola çıkıyorum. Çıktığım bu mukaddes yolda sizlerin kıymetli dua ve desteklerini talep ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. “dedi.

 

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

 

Ak Parti Yusufeli Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet AKILLI Kimdir?

1973 yılında Yusufeli’nin Taşkıran Köyünde doğdum. İlk ve Orta öğrenimimi Taşkıran Köyünde, lise öğrenimimi Erzurum’da, yüksek tahsilimi ise 1996 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tamamladım. 2014 yılında Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Farmakoloji Ana Bilim Dalında Tezli Yüksek Lisans yaptım. 1998 yılında Yusufeli Belediye Başkanlığı Veteriner Hekim Kadrosuna atandım. 2000 yılında Yedek Subay olarak askerlik görevini tamamladım. 2004-2005 yıllarında Yusufeli Belediyesi Daimi Encümenliği yaptım. 2015 yılında atandığım Yusufeli Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı görevine 2017 yılına kadar devam ettim. 2001- 2011 yılları arasında Yusufeli İlçesinde Özel Veteriner Kliniği işletmeciliği yaptım. Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Artvin delegesi olarak 3 dönem görev yaptım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 2014 yılında atandığım Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü kadrosunda çalışmaya devam etmektedir.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş