VALİ ŞEFİK AYGÖL BİLECİKTE BOŞ DURMUYOR

VALİ ŞEFİK AYGÖL BİLECİKTE BOŞ DURMUYOR RİZE ESKİ VALİ YARDIMCISI VALİ ŞEFİK AYGÖL MAKAMDA DEĞİL HALKIN İÇİNDE İSMET KÖSOĞLU BİLECİK-Bilecik Valisi Şefik Aygöl 3 ay önce atandığı Bilecik’te makamımda oturmayan..

VALİ ŞEFİK AYGÖL BİLECİKTE BOŞ DURMUYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 144 views Whatsapp

VALİ ŞEFİK AYGÖL BİLECİKTE BOŞ DURMUYOR

RİZE ESKİ VALİ YARDIMCISI VALİ ŞEFİK AYGÖL MAKAMDA DEĞİL HALKIN İÇİNDE

İSMET KÖSOĞLU

BİLECİK-Bilecik Valisi Şefik Aygöl 3 ay önce atandığı Bilecik’te makamımda oturmayan Vali olarak gündemden düşmüyor.

2012-2015 yılları arasında Rize Vali Yardımcılığı ve İl Özel İdare Sekreterliği görevinde bulunan Vali Şefik Aygöl başarılı çalışmalarına Bilecik Valiliğinde de devam ediyor. Makamında oturmayan Vali ismiyle anılan Şefik Aygöl şehri tanıyıp vatandaşla her gün birlikte olmaktan memnunluk duyduğunu ifade etti.

Vali Şefik Aygöl

Batman doğumlu Şefik Aygöl. İlk ve orta öğrenimini Batman’da tamamladı. 1996 yılında girdiği Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2000 yılında başarıyla tamamladı. Mülkî idare mesleğine 2001 yılında Siirt Kaymakam adayı olarak başladı.2003–2004 yılları arasında İngiltere’nin Exeter Üniversitesinde bir yıl süreyle meslekî konularda bilgi görgü ve dil eğitimi aldı. Kütahya’nın Dumlupınar Altıntaş ve Domaniç ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı.2005 yılında 89. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladı. Konya – Derebucak, Erzincan – Otlukbeli İlçelerinde çalıştıktan sonra 2008 yılı Ağustos ayında Şanlıurfa Akçakale İlçesine atandı. Kaymakamlık görevinin yanında 4 yıl süreyle Akçakale Sınır Kapısı Mülki İdare Amirliği görevini de yürüttü. Suriye Arap Cumhuriyetinde oluşan iç savaştan dolayı Ülkemize sığınan Suriyeli mülteciler için 30 bin kişilik Akçakale Süleyman Şah Konaklama Merkezini kurdu ve yönetti.

2012 yılında Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle Rize Vali Yardımcısı olarak atanan Aygöl Vali Yardımcılığı görevinin yanında 2014 yılından itibaren Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de yürüttü. Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde eğitim, sağlık ve gençlere yönelik yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Türk İdareciler Derneği tarafında 2010 yılında Vali Celalettin Tüfekçi hizmet ödülüne layık görülerek yılın idarecisi seçildi.

Rize’de kültür, sanat ve sosyal projeler alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Üstün Başarı Belgesi alarak maaşla ödüllendirildi.

2015 yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü emrine atandı.2019 yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesiyle İller İdaresi Genel Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

17.8.2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bilecik Valiliğine atandı. Evli ve dört çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş