TFSKD YÖNETİCİLERİ ANKARADA TOPLANDI

TFSKD YÖNETİCİLERİ ANKARADA TOPLANDI TFSKD yönetim kurulu 27. Nisan Cumartesi günü Ankara’da bir araya geldiler.https://gazete53.com/tfskd-yoneticile…nkarada-toplandi/ Yurdun çeşitli bölgelerinden toplantıya katılan dernek başkanları hazır bulundu. Rize den yola çıkan bizler Giresun..

TFSKD YÖNETİCİLERİ ANKARADA TOPLANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 123 views Whatsapp

TFSKD YÖNETİCİLERİ ANKARADA TOPLANDI

TFSKD yönetim kurulu 27. Nisan Cumartesi günü Ankara’da bir araya geldiler.https://gazete53.com/tfskd-yoneticile…nkarada-toplandi/

Yurdun çeşitli bölgelerinden toplantıya katılan dernek başkanları hazır bulundu. Rize den yola çıkan bizler Giresun Başkanım ve Ordu başkanım ve benimle birlikte misafir olarak gelen Ömer Yılmaz ile yolculuk yaptık. Aynı şekilde, aynı arkadaşlarla geri dönüşüde beraber yaptı.

Ankara Yol iş Sendikası toplantı salonunda Tüm yöneticilerin katılımı ile toplantı gerçekleşti.. Saygı duruşundan sonra İstiklal marşının okunmasının ardından Yönetim Kurulu toplantısına geçildi. Genel başkan Hüseyin Doğanın açılış konuşmasından sonra. Karşılıklı konuşmalar yapıldı. Aralarda çay sohbetleri yapıldı.  Alınacak kararların ardından, Toplantıdan sonra hatıra fotoğraflar çekildi. Kalanlar kaldıktan sonra, yola gidecekler hazırlıklarını yaparak yola koyuldular.

HABER: ÖMER YILMAZ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş