İYİ BİR SEZON OLDU HARİKA MAÇLAR İZLEDİK

[email protected]   GÖZLEM  NECATİ DİLİ İYİ BİR SEZON OLDU HARİKA MAÇLAR İZLEDİK BAZEN ÇOK İSTEDİNMİ OLMUYOR Çaykur Rizespor Bu sezonun son maçını Rize Didi stadyumunda Kasımpaşa sporu konuk etti. Gönül isterdik..

İYİ BİR SEZON OLDU HARİKA MAÇLAR İZLEDİK
Son Güncelleme: Bu Haber 229 views Whatsapp

[email protected]   GÖZLEM  NECATİ DİLİ

İYİ BİR SEZON OLDU HARİKA MAÇLAR İZLEDİK

BAZEN ÇOK İSTEDİNMİ OLMUYOR

Çaykur Rizespor Bu sezonun son maçını Rize Didi stadyumunda Kasımpaşa sporu konuk etti. Gönül isterdik 2023-2024 futbol sezonun son maçını galibiyetle kaparak puanı üst seviyelere çıkartarak barsamaları atlamak biraz daha yukarı tırmanmak.: https://gazete53.com/iyi-bir-sezon-ol…a-maclar-isledik/ ‎

Rize Didi Stadında göze çarpan başka bir görünüm vardı. Rize’nin bu sezondaki maçını havanında güzel olması dolayısıyla taraftar topluluğunun daha çok olması gerekirdi. Ne kadar doluluk oranı olsaydı daha güzel bir atmosfer olurdu.

Çimdi kendi sahasındaki bu son maşta toplamda 2800 izleyicinin olduğu bilgisini aldık. Maça gelirken Statta Binlerce taraftarın geleceğini düşündüm ve ona görede bir atmosfer olacağını tahmin ettim. Olmadı Yinede Tribünde bulunan Rizespor’a desteklerini esirgemeyen taraftarlar topluluğu takımlarını yalnız bırakmadılar tam destekle moral verdiler.

Şimdi Rize spor kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Kasımpaşa sporda Rize’den puanla ayrılmak için elinden gelen her şeyi yaptı ve bir puanda aldı. Çaykur Rizespor’un direkten dönen şutuda vardı. Ataklarında vardı. Kasımpaşa sporu araklarında Kaleci Tarık başarılıydı. Güzel bir maç oldu Her iki takımda bütün güçleriyle mücadele etti.

Rize spor aldığı tek puanla 50 puanı tamamlamış oldu. Son maç hariç diyelim. Ligde 9. Sırada bulunmaktadır. Rizespor galip gelebilmiş olsaydı iki basamak daha yukarlarda olurdu.

Maç oynanırken Taraftarların ‘’ İlhan Hoca bizi bırakma’’ tempolarına İlhan hocada selamlayarak cevap verdi

Ligde Rize spor harika maçlar oynadı Bizlerde harika maçlar izledik. Bazen çok istedin mi olmuyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş