”MAÇLARI TAMAMLADIK ZAMANA OYNUYORUZ”

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM  ”MAÇLARI TAMAMLADIK ZAMANA OYNUYORUZ” Geçen hafta karnelerin dağıtıldığı bir sezonda iki uzatma dakikası olan 180 dakikalık uzatmanın 90 dakikasını bugün Kasımpaşa karşısında oynadık ve bir çok uzatma..

”MAÇLARI TAMAMLADIK ZAMANA OYNUYORUZ”
Son Güncelleme: Bu Haber 163 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM 

”MAÇLARI TAMAMLADIK ZAMANA OYNUYORUZ”

Geçen hafta karnelerin dağıtıldığı bir sezonda iki uzatma dakikası olan 180 dakikalık uzatmanın 90 dakikasını bugün Kasımpaşa karşısında oynadık ve bir çok uzatma maçlarında gol sesi çıkmadığı gibi bu maçta da gol sesi çıkmadı.

“Şeşi Beşi beklerken yekleri görmez olduk çünkü artık Çaykur Rizespor’un amaçsız bir yolda araçlarını arzulu ve istekli olarak kullanması beklenemezdi ve sezonu tamamlayarak son doksan dakikalık uzatma sonucundaki bitiş düdüğünü beklemekten başka hiçbir amacının kalmadığı görülmüştür. 

24.02.2024 tarihinde kaleme almış olduğum “Şeşi Beşi beklerken yekleri görmez olduk” başlıklı yazımda Galatasaray 100 puanın üzerinde puan alarak şampiyon olacağı Fenerbahçe’nin ise 96 puanla ligi ikinci bitireceği ve ortak değerimiz Çaykur Rizespor’un ligi 46 Puanla 10. Sırada bitireceği yolunda yazmış olduğum yazımda Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Puan ve sıralamasını tam olarak bildiğim Çaykur Rizespor’un ise şu anda 9. Sırada olup gelecek hafta Hatayspor’un ölüm kalım maçında Çaykur Rizespor’un puan alma şansının zor olacağı bir maçta tahmin ettiğim sıra olan Trendyol Süper ligini 10. Basamakta bitireceği yolundaki tahminlerim ne kadar doğru olduğunun okuyucularımın takdirlerine bırakıyorum.

Bu vesile ile prestij maçı havasında geçen müsabakada teknik direktör İlhan Palut hafif ve ciddi sakatlıkları bulunan oyuncuları riske etmedi, oynamayan birkaç oyuncuyu sahaya sürdü heyecanlandık, on dört maçta sevindik, düşme korkusunu hissetmedik, maçları tamamlayıp zamana oynarken artık 2024/2025 futbol sezonunu düşünerek transfer komitesi bu günden itibaren çalışmaya başlaması gerekiyor.

Yeter ki Defans ve orta sahada oynayan oyuncular dağılmasın Gökhan Akkan’la rekabete girecek bir kaleci ile forvetler yenilensin, karşımıza kim gelirse gelsin biz Çaykur Rizespor olarak Trendyol Süper ligini sallamazsak ben Futbolun F harfini bile kullanmayacağım, yeter ki İlhan Palut ve sez arkadaşlarına kaliteli vokalistler gelsin gerisi Ferdi Tayfur’un söylediği gibi Merak etme sen merak etme sen.  

http://kaliteli vokalistler gelsin gerisi Ferdi Tayfur’un söylediği gibi

 

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş