ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKANIN ELLERİNDE

ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKANIN ELLERİNDE Türkiye 1. Liginde Çaykur Rizespor Son hafta kendi sahasında Altınordu sporla 0-0 berabere kalarak Pendik sporun bir puan önünde Ligleri ikinci olarak tamamlayarak tekrar süper lige..

Son Güncelleme: Bu Haber 244 views Whatsapp

ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKANIN ELLERİNDE

Türkiye 1. Liginde Çaykur Rizespor Son hafta kendi sahasında Altınordu sporla 0-0 berabere kalarak Pendik sporun bir puan önünde Ligleri ikinci olarak tamamlayarak tekrar süper lige geri döndü.

Çaykur Rize spor Başkanı ve yönetim kurulu Pazar günü şampiyonluk kupası almak için gece tertip ettiler. Bu geceye Rize halkıda davetliydi. Gecede. Platforma önce TFF başkanı Mehmet Büyükekşi geldi. Daha sonra sırasıyla Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut Eski bakan Osman aşkın bak, Yöneticiler, teknik heyet, Futbolcular davet edildi. Konuşmalarının ardından Şampiyonluk Kupasını TFF başkanı Mehmet Büyükekşi İbrahim Turgut’a uzattığı an herkes sarmaş dolaş olurken tribünler ayağa kalkarken havai fişek gösterileride başlıyordu. Şampiyonluk kupası elden ele geçerken Tekrar başkanın ellerinde olan kupa tribünleri başkanın nezaretinde yöneticiler futbolcular o anda orda olanlar basın ordusu hep beraber tur attılar.

HABER:  NECATİ DİLİ           

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş