RTEÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KÜLTÜREL BULUŞMA GÜNLERİ RENKLİ GEÇTİ

RTEÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KÜLTÜREL BULUŞMA GÜNLERİ RENKLİ GEÇTİ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu, “RTEÜ’de Kültürel Buluşma..

RTEÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KÜLTÜREL BULUŞMA GÜNLERİ RENKLİ GEÇTİ
Son Güncelleme: Bu Haber 145 views Whatsapp

RTEÜ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KÜLTÜREL BULUŞMA GÜNLERİ RENKLİ GEÇTİ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Gençlik Merkezinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu, “RTEÜ’de Kültürel Buluşma Günleri” ismi adı altındaki etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde öğrenim gören Türkmen öğrencileri ile gerçekleşen “Türkiye Türkmenistan Kültür Buluşması” programına Türkmenistan’ın Sinevizyonlu tanıtımı, Rize Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Kambur’un moderatörlüğünde gerçekleşen ve Araştırmacı – Yazar Dr. Resul Şahsi ile Türkmenistan’ın tarihi ve Kültürü ile ilgili söyleşi yapıldı. Programın ardında Resim sergisi ile birlikte Türkmenistan’a özgü lezzetlerinin yer aldığı Türkmen Pilavı, Türkmen Mantısı, Türkmen ayranı ve Samsa Böreği yoğun katılımla iştirak eden misafirlere ikram edildi. Yerli öğrencilerin yanı sıra çeşitli ülkelerden, RTEÜ öğrenim gören Uluslararası Öğrencilerinde izleyici olduğu programda Türkmenistan’ın kültürü ve güzellikleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde renkli görüntülere sahne oldu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş