RİZE ZİRAAT ODALARINDAN, TZOB BAŞKANINA ZİYARET

RİZE ZİRAAT ODALARINDAN, TZOB BAŞKANINA ZİYARET Rize Ziraat Odaları Başkanlarından Başkan  Bayraktar’a ziyaret. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Rize Ziraat Odaları Başkanlarını..

RİZE ZİRAAT ODALARINDAN, TZOB BAŞKANINA ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 169 views Whatsapp
RİZE ZİRAAT ODALARINDAN, TZOB BAŞKANINA ZİYARET
Rize Ziraat Odaları Başkanlarından Başkan  Bayraktar’a ziyaret.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Rize Ziraat Odaları Başkanlarını kabul etti. Başkan Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde gerçekleşen kabulde Oda Başkanlarına ziyaretleri için teşekkür etti.
Rize Ziraat Odası Başkanı ve beraberindeki Oda Başkanları (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktara Sektörel bazlı sorunlar için bilgi verildi;
 Budama oranının 10/1 oranında uygulanması ’Özellikle, ‘Çiftçilerimizin ihya kapsamına alınması, yaş çay destek kredisinin verilmesi, alan bazlı destek için ‘ÇKS’ ‘Çiftçi kayıt sistemi’ mazot, gübre ve toprak analizi desteklerinden yararlanmak için Çaykur  Ruhsatlarının Bakanlık tarafından kabul edilmesi, Muafiyet alıp tarım Bağ-Kur’unu kapatan çiftçilerimiz’inde   EYT kapsamına alınması  konularında konusunda bilgi vererek, destek istedi. Konunun hassasiyetine  vurgu yapan Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin ARSLAN; Bu konu 204 bin üreticiyi yakından ilgilendiriyor. özellikle Ankara ziyaretimizde Rize Milletvekillerimize gerekli bilgiyi ve önemli noktaları paylaşma imkanı bulduk.  Sizlerin ’de konunun takipçisi olduğunuzu biliyorum. Dolayısıyla sizlerin fikirleri ve ön görüleri bizler için önem arz etmektedir.” şeklinde konuştu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş