RİZE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARINDAN TBMM RİZE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

RİZE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARINDAN TBMM RİZE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET Rize Ziraat Odası İl ve İlçe Oda  Başkanları Gazi Meclisini ziyaret ederek,  Çay budama oranının 10/1 oranında uygulanması  için Rize Milletvekilleri Muhammet..

RİZE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARINDAN TBMM RİZE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET
Son Güncelleme: Bu Haber 206 views Whatsapp
RİZE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARINDAN TBMM RİZE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET
Rize Ziraat Odası İl ve İlçe Oda  Başkanları Gazi Meclisini ziyaret ederek,  Çay budama oranının 10/1 oranında uygulanması  için Rize Milletvekilleri Muhammet Avcı, Av. Harun  Mertoğlu ve Tahsin Ocaklı’yı TBMM’deki makamlarında ziyaret ettiler.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Rize Milletvekillerini TBMM’de,  Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, Çayeli Ziraat Odası Başkanı Ali Küçükislamoğlu, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, İkizdere Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bektaşoğlu, Çamlıhemşin  Ziraat Odası Başkanı Kemal Kestioğlu, Kalkandere Ziraat Odası Başkanı Niyazi Kabaoğlu, Fındıklı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Ersoy, Derepazarı Ziraat Odası Başkanı  Sedat Sivri, Güneysu Ziraat Odası Başkanı Abdullah Demirkan’la birlikte ziyaret ettiler.
Sami bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan, Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin ARSLAN; “İlçelerimizdeki kıymetli Oda Başkanlarımızla birlikte Gazi Meclisimizde, kıymeti Rize Milletvekillerimizi makamlarında ziyaret ederek, Çay budama konuları ve sektörel bazlı sorunlarla ilgili karşılıklı istişare yapma imkanı bulduk. Özellikle Budama oranının 10/1 oranında uygulaması için oda başkanı arkadaşlarımızla beraber ortak bir görüş ortaya koyduk. Dolayısıyla bu isteklerimizi Rize Milletvekillerimize iletmiş olduk.  Sonuç olarak, Oda Başkanları olarak sektörün sorunları ile ilgli fikirlerimizi karşılıklı samimi bir ortamda konuşma imkanı bulduk. Bundan sonraki süreçte ise hem Rize Ziraat Odamız, hem de ilçe odalarımız olarak sektörün sorunlarını ve çözüm odaklı öngörüleri ortaya koymaya ve birilikte çözümler üretmeye devam etme çalışmalarımızı birlik ve beraberlik için de sürdüreceğiz. Milletvekillerimizin ilgi ve anlakasına teşekkür ediyoruz.”  dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş