“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde

“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde 27 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında ilimizde düzenlenen “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi”nin üçüncü gününde Ortadoğu’dan gelen turizm acenteleri bölgemizdeki turizm..

“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde
Son Güncelleme: Bu Haber 89 views Whatsapp

“Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” 3. gününde

27 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında ilimizde düzenlenen “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi”nin üçüncü gününde Ortadoğu’dan gelen turizm acenteleri bölgemizdeki turizm acenteleriyle bir araya gelerek bire bir görüşmeler gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde ilimizin turizm destinasyonları başta olmak üzere konaklama, ulaşım, yeme içme ve benzeri birçok alandaki hizmetlerle ilgili bilgilendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı beklentiler ve sunulacak hizmetler üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi. Rize’deki seyahat acenteleri ve turizm bakanlığı turizm işletme belgeli otellerle birebir görüşmeler gerçekleştirildi. İlimizden 50 ye yakın işletmenin katıldığı toplantıda karşılıklı pazar ağlarını geliştirme noktasında temaslar kuruldu..

Toplantıya; Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı, TGA, THY ve Doka temsilcileri de katıldı.

3 gündür ilimizde devam eden “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” kapsamında Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan gelen 44 turizm acente temsilcisi ve beraberindeki sosyal medya fenomenleri ilimizdeki turizm destinasyonlarını gezerek görme fırsatı buldular. Şehrimizin sunduğu aktiviteleri ve turizm olanaklarını yakından gözlemleme fırsatı buldular.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş