Kısaca güneşli bir günde Kayseri pastırması Çay ile iyi gitti.

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle 3 GOL 3 PUAN Üç Gol Üç Puan bir süre önce maç sonrası yazdığım slogandı. Sloganım Kayseri maçında yine başlığa oturdu. 6 Puanlık maçı 3 güzel..

Kısaca güneşli bir günde Kayseri pastırması Çay ile iyi gitti.
Son Güncelleme: Bu Haber 178 views Whatsapp

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

3 GOL 3 PUAN

Üç Gol Üç Puan bir süre önce maç sonrası yazdığım slogandı.

Sloganım Kayseri maçında yine başlığa oturdu.

6 Puanlık maçı 3 güzel golle kazanan Rizespor şimdilik rahat bir nefes aldı.

Rize’de 5 maç sonra 3 golle 3 puan almak takımı da seyirciyi de rahatlattı.

İlk yarısı golsüz sona eren ererken oyun da Kayserispor ağırlığı skorda etkili olmasa da daha fazlaydı.

Birinci devrede dikkat çeken en önemli ayrıntı yaklaşık 500 Kayseri seyircisinin agresif, küfürbaz hareketleriydi. Küfürlere Rizespor seyircisi karşılık verince oturduğu koltukları kırıp sahaya ve tribünlere atan Kayseri seyircisine-yasaklara karşıyım-ama tribünler uzun süre yasaklanmalıdır.

Bu küfürbazlık niye bilmiyorum fakat yakışmadı. Benzer küfürlü tezahüratı Trabzonspor maçında da yaşamıştık. Âdeta bu iki seyirci aynı fabrikadan çıkmış.

Puan cetvelinde Kayserinin 1 puan önünde olan Rizespor, 3-0 lık skor sonrası Kayseri ile arasındaki puan farkını dörde çıkararak rahatladı.

Rizespor Olawoyin, Varesanovic ve Akintola ile ilk yarıda gol atmayı başaramadı. Şunu belirteyim büyük umutlarla alınan Akintola’dan Rizespor tam faydalandı diyemeyiz. Henüz golü yok.

Kayseri Teknik Direktörü olarak sahada yer alan Burak Yılmaz’ın goller sonrası aşırı tepkisi ona pahalıya mal oldu. Saha kenarından itirazları sonrası tribündeki seyirciye tepki göstererek saldırmaya çalışan Burak Yılmaz hakemden Kırmızı kart görerek içeri gönderilmesiyle sesi kısılmış oldu.

Hakemlerin ilk kez Rizespor skoruna olumsuz etki etmediğini gördük. Vasat bir maç yönettiler.

Atmaca, Kayserispor’u evinde oynadığı 5.maçtada puansız gönderdi.

60 dakika berabere giden maçta son etapta goller peş peşe gelince seyircide çok rahatladı. 62. dakikada ceza sahası dışından kullanılan serbest atışı, Jonjo Shelvey müthiş bir vuruşla barajı aşarak kaleci Bilal’in yanından köşeye gönderdi.

Rizespor’da etkili olamayan Akintola’nın yerine oyuna giren Macar Zeqiri, Taha’nın sağ taraftan gönderdiği topa ayağının ucuyla dokununca sayı 2’ ye çıktı.90 dakikada gelen gol takımı çok rahatlattı.

Kısaca güneşli bir günde Kayseri pastırması Çay ile iyi gitti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş