Karal: Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakruzaruret içinde

DEVA Partili Karal: Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakruzaruret içinde olmasını kabul edemiyoruz DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, son dönemde ehliyetsiz ve liyakatsız yöneticilerin..

Karal: Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakruzaruret içinde
Son Güncelleme: Bu Haber 71 views Whatsapp

DEVA Partili Karal: Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakruzaruret içinde olmasını kabul edemiyoruz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, son dönemde ehliyetsiz ve liyakatsız yöneticilerin ve insanların iş başına gelmesiyle Türkiye’nin bu hale getirildiğini belirterek, “Bu ülke, 1 doların 1,5 TL’ye eşit olduğu günleri yaşadı. Şimdi 3 milyon nüfuslu Gürcistan’ın larisi bile Türk lirasının 11 katı. Biz bu tabloyu, Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakirleşmesini, biraz daha fakruzaruret içinde olmasını, biraz daha insanlarımızın alım gücünün azalmasını kabul edemiyoruz.” dedi.

İstanbul Milletvekili Hasan Karal, partisinin Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada, hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdi. Ekonomik sıkıntılardan en çok etkilenen kesimin emekliler olduğunu belirten Karal, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) emeklilerle ilgili verilen bütün önergelere iktidar partisinin olumsuz oy verdiğinin altını çizdi.: https://gazete53.com/karal-turkiyenin…ruzaruret-icinde/ ‎

“Bu ülke,1 doların 1,5 TL’ye eşit olduğu günler yaşadı şimdi Gürcistan’ın larisi bile Türk lirasının 11 katı”

Emeklilerin yaşadıkları maddi sıkıntıların farkında olduklarını kaydeden Milletvekili Karal, “Daha birkaç gün önce Yozgat’ta et kuyruklarına girmişler, saatlerce ucuz et alabilmek için sırada beklemişler. Biz bu tabloyu kabul edemeyiz, etmiyoruz. Türkiye’nin her geçen gün biraz daha fakirleşmesini, biraz daha fakruzaruret içinde olmasını, biraz daha insanlarımızın alım gücünün azalmasını biz kabul edemiyoruz. Bu ülke,1 doların 1,5 TL’ye eşit olduğu günler yaşadı. Şimdi 3 milyon nüfuslu Gürcistan’ın larisi bile Türk lirasının 11 katı. Ülkemizi bu durumlara düşürmeye kimsenin hakkı yok” şeklinde konuştu.

“1 kuruşun bile hesabını vermeye hazırım diyebilmek her kişinin değil er kişinin işidir”

DEVA Partili Karal, Türkiye’nin yoksullukla mücadelede ‘Bu benim kaderimdir’ diyemeyeceğini vurguladı. Ehliyetsiz ve liyakatsız yöneticilerin, insanların iş başına getirilmesiyle ülkenin bu hale geldiğini ifade eden Karal, şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde ‘Ben Hazine Bakanıyken önümüzden katrilyonlarca para geldi geçti ama boğazımızdan bir kuruş haram geçmedi’ dedi. Türkiye

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş