”BİR PUAN ALABİLSEK BAKIN NELER OLURDU?

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM ”BİR PUAN ALABİLSEK BAKIN NELER OLURDU? Bugün konferans kupasına katılma bağlamında ön eleme maçı gibi direkt ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor’umuz Rams Başakşehir takımına hiç hak etmediği veya..

”BİR PUAN ALABİLSEK BAKIN NELER OLURDU?
Son Güncelleme: Bu Haber 230 views Whatsapp

ÇAYKUR RİZESPOR’DA GÜNDEM ”BİR PUAN ALABİLSEK BAKIN NELER OLURDU?

Bugün konferans kupasına katılma bağlamında ön eleme maçı gibi direkt ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor’umuz Rams Başakşehir takımına hiç hak etmediği veya şans faktörünün hiç yanında olmadığı bir maçı 2-0 kaybederken sadece maçı değil bir çok şeyleri kaçırmış olmuştur.

Berabere bitirmemiz kazanmaktan daha değerli olacak bir maçta eğer beraberlikle sonuçlansa idi ikili averajda kötü olduğumuz iki hafta sonraki Beşiktaş maçında iki puan geriden gelip muhtemel bir galibiyet sonucunda dördüncü sıraya çıkma olasılığımızın bulunduğu ancak 3 puanlık fark Çaykur Rizespor’un Beşiktaş’ın önüne geçme olasılığı sadece mucizelere bağlı skorlar dahilinde olabileceğinden dördüncülük şansının zayıflamış olduğu, https://gazete53.com/bir-puan-alabils…kin-neler-olurdu/ ‎

Yine Beşincilik sırası için Başakşehir’den hem bir puan geriye düşüp hemde ikili averaj bağlamında üstünlüğü Rams Başakşehir’den kaptırmış olduk, maç berabere bitmesi durumunda hem iki puan önde olup hemde ikili averaj üstünlüğü bizde olacaktı, bu olasılıkta şu anda zora girmiştir.

Şu anda bulunduğu sıralama olarak Kasımpaşa’dan sadece iki puan öndeyiz fakat ikili averajda Kasımpaşa ÇAYKUR Rizespor’dan üstün olması, keza yedinci sıradaki Adanaspor’dan üç puan önde  olmasına rağmen ikili averajda Adanaspor’un önde olması Çaykur Rizespor’un olası puan eşitlikleri halinde muhtemel rakiplere üstünlük sağlayamayacaktır.

Bu istatistiğin ana etmeni olarak bana göre ne oyuncuların performans düşüklüğü, ne teknik direktörün taktik hatası, ne oyun kurgusu sadece orta sahanın beyni olan Shllwley’in sakat olup maçta oynayamaması bana göre baş etmen olarak Çaykur Rizespor’da olmazsa olmazların başında olan orta sahayı yönlendiren, oyunun süratini dengeleyen, derin ve ara pasları, sert şutları, soğukkanlı olup oyun zekasının üst düzeyde olan Shlelwley’in olmamasına bağlıyorum.

Bu gün kötü oynamadık, baskı yemedik, diğer oyuncular vasat oynamadı ama Shelwley’in yerini doldurmak için kendi yerlerini yadırgadılar ve son dakikada bireysel hatadan kaynaklanan penaltı ile yenilen gol tüm planların alt üst olmasına neden olmuştur.

Olmuşa veya ölmüşe çare olmaz ama o sekseninci dakikada direkten dönen top gol olup maç berabere bitmiş olsaydı, iki hafta sonraki Beşiktaş maçı final maçı olup galibiyet halinde konferans kupası garanti hale gelip, Rams Başakşehir, Kasımpaşa ve Alanya spor bizim rakibimiz olmazdı.

Sonuç olarak ortak değerimiz Çaykur Rizespor 45  yıllık Süper lig kariyerinin en üst düzeyde olduğunu tekrar hatırlatır son dört haftayı kayıpsız geçirerek bir Avrupa heyecanı yaşamak ve yaşatmak tüm Rizespor sevdalıların beklentisi olup kırılmayalım, üzülmeyelim son dakikaya kadar destekleyip bu sezon almazsa bile seneye çıtayı yükseltmek için Yönetim kurulunun sezonun en istikrarlı ve başarılı Teknik Direktörü İlhan Palut ve Futbolcusu Shelwley’in sözleşmesinin uzatılbir fedakarlıktan kaçınılmaması dileklerimle her şey Çaykur Rizespor için  . 

 

Şeref YEREBAKAN

Araştırmacı yazar, Spor adamı,

TMVFL Doğu Karadeniz Bölge Temsilcisi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş