KIŞ GİTTİ AYI’LAR GELDİ

KIŞ GİTTİ AYI’LAR GELDİ İKİZDERE’DE 5 YAYLA EVİNE GİREN BOZ AYILAR MADDİ ZARAR VERDİ MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ESİN KÖYMEN’İN AMCASININ EVİNEDE HASAR VERDİLER İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kış mevsiminin sona ermesiyle mağaradan..

KIŞ GİTTİ AYI’LAR GELDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 59 views Whatsapp

KIŞ GİTTİ AYI’LAR GELDİ

İKİZDERE’DE 5 YAYLA EVİNE GİREN BOZ AYILAR MADDİ ZARAR VERDİ

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ESİN KÖYMEN’İN AMCASININ EVİNEDE HASAR VERDİLER

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kış mevsiminin sona ermesiyle mağaradan çıkan kimliği belirsiz Boz Ayılar yiyecek aramak için evlere zarar vermeye devam ediyor.

İkizdere-Rüzgârlı Köyü Yaylasında 5 ayrı eve kapı ve pencereleri kırarak giren belirsiz sayıdaki Boz Ayı veya ayılar yiyecek bulamayınca maddi zararlar verdi. Rüzgârlı Köyü Muhtarı İsmail Bayrak’ın verdiği bilgiye göre Rüzgârlı Yaylasında Muhtar İsmail Bayrak ın evi ile Yasin Tevetoğlu, Şenol Latifoğlu, Hızır Köymen ve Erhan Köymen’in ahşap yayla evlerine kapı ve pencereleri parçalayarak giren Boz Ayı veya ayılar yiyecek bulamayınca evdeki eşyaları etrafa yayarak dağıttı. Önemli maddi hasarla mağdur olduklarını söyleyen Muhtar İsmail Bayrak’’ son yıllarda her baharda yaylamızdaki evlere ayıların zararıyla karşılaşıyoruz. Evlerde yiyecek bulundurmayız. Önceki yıllarda böyle zararlarımız olmazdı. Ayı veya Ayılar çok aç galiba. Evlerimize zarar vermesinler. Zararımız ne olacak. Kapı ve Pencereler kırıldı. Evdeki mutfak eşyası ve dolaplar hasar gördü’’ dedi.

Evleri hasar gören Hızır Köymen ile Erhan Köymen’in 31 Mart seçiminde CHP’den İstanbul Maltepe Belediye Başkanı seçilen Mimar Esin Köymen’in amcaları olduğu belirtildi. Yasin Tevetoğlu da ünlü şarkıcı Tarkan Tevetoğlu’nun akrabası.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş