NECATİ DİLİ’YE ELİT MASTERLER LİGİNDEN PLAKET ( nostalji )

NECATİ DİLİ’YE ELİT MASTERLER LİGİNDEN PLAKET Elit Masterler müsabakalarında görev alan TFSKD başkanı Necati Dili’ ye plaket taktim edildi. Plaket Dernek başkan yardımcısı İlyas Yılmaz ve Komiserlerden Mehmet Özyaman tarafından..

NECATİ DİLİ’YE ELİT MASTERLER LİGİNDEN PLAKET ( nostalji )
Son Güncelleme: Bu Haber 143 views Whatsapp

NECATİ DİLİ’YE ELİT MASTERLER LİGİNDEN PLAKET

Elit Masterler müsabakalarında görev alan TFSKD başkanı Necati Dili’ ye plaket taktim edildi. Plaket Dernek başkan yardımcısı İlyas Yılmaz ve Komiserlerden Mehmet Özyaman tarafından Başkan Necati Dili’ ye taktim edildi

2018 yılında kurulan elit masterler ligi yönetim kurulu başkanı Erkan SOYYİGİT tarafından T.F.S.K.D. Rize şubesi başkanı Necati DİLİ ye Elit Masterler ligine vermiş olduğu katlılarından dolayı Plaket taktim etti.

Plaket töreni maçtan önce oldu. Müsabaka Maçka veteranlar ile İyidere veteranlar arasında oynandı. Karadeniz şampiyonluk maçı idi müsabakayı Maçka takımı 1-0 kazanarak Karadeniz şampiyonu oldu.

Zaman içerisinde yıllar sonra olsa da anıları tekrardan gün yüzüne çıkarıyoruz tam Altı yıl öncesine ait olan bir nostalji.https://gazete53.com/necati-diliye-el…-plaket-nostalji/

HABER: İLYAS YILMAZ – MEHMET ÖZYAMAN

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş