ALLAH BİZE İKTİDARI NASİP ETMESİN

DÖNDE BİR BAK AYNAYA ALLAH BİZE İKTİDARI NASİP ETMESİN *Milli Görüş dönemi. Kapı kapı ev ev adam adama mücadele veriyoruz. Şimdi Reisin fanı olduğunu unutup ona toz kondurmayanların ona ve..

ALLAH BİZE İKTİDARI NASİP ETMESİN
Son Güncelleme: Bu Haber 117 views Whatsapp

DÖNDE BİR BAK AYNAYA
ALLAH BİZE İKTİDARI NASİP ETMESİN
*Milli Görüş dönemi. Kapı kapı ev ev adam adama mücadele veriyoruz. Şimdi Reisin fanı olduğunu unutup ona toz kondurmayanların ona ve bize torba bot dediği zamanlar yanı. Yine bir gün afiş asıyoruz. Nefes nefese kan ter içinde. Muammer Korkmaz ağabeyimiz gülerek ‘Allah bize iktidarı nasip etmesin diyor. O zaman tepki koyduğum durumu bugün tabloya bakınca çok iyi anlıyorum. Masaya kasaya nisaya yenildik…https://gazete53.com/allah-bize-iktidari-nasip-etmesin/

FATİH SULTAN KAR
*Tarikatın cemaatin parayla ne işi olur. Hastane, market, mola tesisi, benzin istasyonu her alanda varlar. Huzur İslamda çokça kullanılan bir slogan iken Huzur parada, huzur ibanda haline gelindi. Bütün bu yanlışları görüp ayrılanlara Fetocu ya da Hain damgası vurulur oldu.
Rize’de bazıları dönüp aynaya bakar temennisiyle
*Rize’de kapı kapı ev ev adam adama mücadele eden bir davaya gönül veren adamlar geri de bırakıldı.
*Daha düne kadar Rize’de o torba botlularla ne işin var diyen adamlar gemiye alındı. Gerek basında asında sanatta kültür hayatında hayata değer katan adamlara bir bayrak sallayan adam kadar değer verilmedi.
*Gübre pahalı ne yapacağız diyen adama ekmekle adamın geçim kaynağıyla alay eder gibi o zaman az gübre ver diyen adamlara hayatı önem verildi.
*Bir konuma gelen insanlar orada ego ile hareket etti. Kibirle yol aldı Kişisel kinine nefretine bakışına hatta hatta yalakalığına çalıştığı kurumu sendikayı, fabrikayı Rizespor’u alet etti. Kendi altının varken daha düne kadar karşında olan bakırla yol alındı.
*Etkinliklerde hep aynı yüzlerle yol alındı. Protokollerde boy gösteren insanlar hep aynı isimlerdi.
*Gül yetiştiren adam olmak yola çıkıldığı söylendi ama etraf diken doldu. Masaya kasaya nisaya yenilen adam doldu.
*Rize’de çaydan anlayan adam yok gibi ÇAYKUR Yönetim Kurulu’na Sakarya’dan adam atandı. Çayı bardakta görse kırmızı su sanacak ismin atanmasıyla ÇAYKUR yönetim kuruluna ayar çekildi.
*Toplumsal katkı yerine çıkar ilişkileri tercih edildi.
*Hayatı bir hata olarak fırsat bulup doğruyu söyleyene dönüp BAKılmadı.
*Yönetimlerde kurullarda eş dost akraba ilişkisi öncelik taşıdı.
*İstanbul’un emen her ilçesine biz memleket sevgisi sanarken parti yandaşlığı mantığıyla bir Rize Derneği açıldı. Dernekler (RİMER – ÇAYDEF gibi istisnalar hariç) siyasete alet edildi. Başka siyasi görüşün davetine katılan dernek başkanı ve yöneticiler görevden alındı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş