ERZURUM’DAN RİZE’YE TEŞEKKÜR

ERZURUM’DAN RİZE’YE TEŞEKKÜR KOMŞU ODA ORTAK MECLİS TOPLANTISINI ERZURUM’DA YAPARAK RİZE-ERZURUM GAP YOLUNU GÜNDEMDE TUTAN RTSO’NA ERZURUM ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ TAHSİN BAYRAMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ İSMET KÖSOĞLU ERZURUM-Kardeş Odaların..

ERZURUM’DAN RİZE’YE TEŞEKKÜR
Son Güncelleme: Bu Haber 271 views Whatsapp

ERZURUM’DAN RİZE’YE TEŞEKKÜR

KOMŞU ODA ORTAK MECLİS TOPLANTISINI ERZURUM’DA YAPARAK RİZE-ERZURUM GAP YOLUNU GÜNDEMDE TUTAN RTSO’NA ERZURUM ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ TAHSİN BAYRAMOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

İSMET KÖSOĞLU

ERZURUM-Kardeş Odaların gündeminde olan Rize-Erzurum GAP yolunu gündemde tutan Rize Ticaret Sanayi Odası Başkamı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Odasına Erzurum’dan İl Genel Meclis Üyesi destekleri için teşekkür etti.

Komşu Ticaret Odası olarak ortak meclis toplantısını Erzurum’da yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’na teşekkür ederim diyen Tahsin Bayramoğlu’’ Rize-Erzurum kardeş şehir olduğu gibi Ticaret Odaları da kardeştir. Ortak meclis toplantısını Erzurum TSO ev sahipliğinde Erzurum’a gelerek yapan Rize Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete’ye ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu karayolunun gündemden düşmemesini istiyoruz. Gündemde olsun ki Dallı kavak ve Kırık Tünellerimiz tamamlansın Ovit Tünel öksüz kalmasın.10 Yıl önce delinmeye başlanılan Kırık ve Dallı kavak Tünellerinin halen delinememesi çok ayıptır. Cumhurbaşkanımız Rize-Erzurum-GAP yoluna özel önem veriyor ama bakanlık ve Karayolları maalesef gereken ilgiyi göstermiyor. STK lar olarak Ticaret Odalarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Ticaret Odalarımız şehrimizin en büyük STK larıdır. Yolumuzun yapılması için Ankara sizlerin sesini duymalıdır. Rize TSO olarak Erzurum’da kamuoyu desteğinde bulunan Rize’mizin değerli Başkanı aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete’ye destekleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş