ÇAYKURSPORLU GÜREŞCİ GAVUZ, KOCAELİN’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

ÇAYKURSPORLU GÜREŞCİ GAVUZ, KOCAELİN’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU 10-13 Nisan 2023 tarihleri arasında Kocaeli ilinde yapılan, Gazanfer Bilge U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında, ÇAYKUR Spor Güreş Kulübünden Resul Gavuz 77 kiloda..

ÇAYKURSPORLU GÜREŞCİ GAVUZ, KOCAELİN’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 306 views Whatsapp

ÇAYKURSPORLU GÜREŞCİ GAVUZ, KOCAELİN’DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

10-13 Nisan 2023 tarihleri arasında Kocaeli ilinde yapılan, Gazanfer Bilge U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında, ÇAYKUR Spor Güreş Kulübünden Resul Gavuz 77 kiloda Türkiye Şampiyonu ikinciliğini kulübüne kazandıran sporcu oldu.

Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen Gazanfer Bilge U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda kupalar sahiplerini buldu. Ata sporu güreşte Türkiye’nin en eski ve en başarılı takımlarından olan, Çaykurspor Güreş takımı güreşçilerinden Resul Gavuz 77 kiloda 1.’cı olan İlhan Aldı (İstanbul Sancaktepe) ardından, Türkiye Şampiyonası ikincilik madalyasını Çaykurspor kulübüne kazandırmayı başardı.

Çaykurspor Güreş Kulübü Yönetici ve Antrenörleri yaptıkları ortak açıklamada; “Ülkemize geçmiş yılarda Olimpiyat v e dünya şampiyonları çıkarmayı başarmış Çaykurspor Güreş kulübümüz alt yapısından başlayarak milli olan yenidünya ve olimpiyat şampiyonalarını çıkartmaya devam edeceğiz. Şehrimize sıfırdan Türkiye’nin en donanımlı Güreş Eğitim Merkezini ilimize kazandıran, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Rize Valiliğimize, çalışmalarımızda her zaman katkı ve destek veren, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’e, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a şükranlarımız sunuyoruz. ” dediler. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş