ÇAYKURSPOR GÜREŞ TAKIMINDAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

ÇAYKURSPOR GÜREŞ ŞANLIURFA’DAN İKİ ŞAMPİYONLA DÖNDÜ Şanlıurfa İlinde; 14-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan, Çaykurspor Kulübü Güreş takımı sporcularından,  68 kg. Eymen Kopuz..

ÇAYKURSPOR GÜREŞ TAKIMINDAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
Son Güncelleme: Bu Haber 367 views Whatsapp
ÇAYKURSPOR GÜREŞ ŞANLIURFA’DAN İKİ ŞAMPİYONLA DÖNDÜ
Şanlıurfa İlinde; 14-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan, Çaykurspor Kulübü Güreş takımı sporcularından,  68 kg. Eymen Kopuz ve 48 kg Emin Kayış kilolarında, Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonu oldular.
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, Şanlıurfa’dan 11 Nisan Spor salonunda gerçekleşen, Seyit Hışırlı U11-U13 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasına, 50 ilden 850 sporcu katıldı. Çaykurspor Kulübü Güreş Yönetici ve Antrenörleri yaptıkları ortak açıklamada, “Alt yapıda yaptığımız yoğun çalışmalarımız sonucunda yetiştirdiğimiz minik ve yıldız güreşçilerimizin yarıştığı müsabakalarda aldığımız iki şampiyonlukla geleceğin Dünya Şampiyonu güreşçileri yetiştirmeye devam ediyoruz. Çaykurspor Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş