Çayeline yeni bir Psikolojik danışmanı

Çayeli’nde Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde, Psikolojik Danışman Ayşenur İnce usta tarafından ‘İNCE USTA PSİKOLOJİ OFİSİ’ isimli bir Psikolojik Danışmanlık Ofisi açıldı. Merkez, çeşitli zorluklarla başa çıkmak isteyen..

Çayeline yeni bir Psikolojik danışmanı
Son Güncelleme: Bu Haber 289 views Whatsapp

Çayeli’nde Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı

Rize’nin Çayeli ilçesinde, Psikolojik Danışman Ayşenur İnce usta tarafından ‘İNCE USTA PSİKOLOJİ OFİSİ’ isimli bir Psikolojik Danışmanlık Ofisi açıldı. Merkez, çeşitli zorluklarla başa çıkmak isteyen bireylere yardımcı olmayı amaçlıyor.
İNCE USTA PSİKOLOJİ OFİSİ, çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler arasında Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB), Panik Bozukluk, Anksiyete, Depresyon, Fobiler, Travma Sonrası Stres Bozukluğu ve Stres Yönetimi gibi konular bulunmaktadır. Psikolog Ayşenur İnce usta, merkezin önceliklerinin her zaman yaşam kalitesini arttırmak olduğunu belirtti.
İnce usta, insanların yaşamını etkileyen duygular, düşünceler ve olaylar üzerine çalıştıklarını ve bireylerin daha rahat nefes almasını ve yaşamdan zevk almasını hedeflediklerini söyledi. Her bireyin kendine özgü olduğunu vurgulayan İnce usta, bireye kendi değerini hatırlatmayı, kendisini sevmesi ve saygı duyması gerektiğini göstermeyi temel amaçlarından biri olarak belirtti.
İş stresi, aile ilişkileri, sosyal ilişkiler veya içsel dünyanın bireyde huzursuzluk yaratması durumunda, merkez danışmanlık hizmetleri sunarak bireye yardımcı olmaya çalışmaktadır. İNCEUSTA PSİKOLOJİ OFİSİ’ nde doğru ve yanlışın olmadığı bir ortamda, danışanın duyguları ve düşünceleri öncelik taşımaktadır.
İNCEUSTA PSİKOLOJİ OFİSİ, Çayeli ilçesinde psikolojik danışmanlık hizmeti arayan bireyler için değerli bir kaynak olmayı hedefliyor.
Sosyal Medya Hesabı
https://www.instagram.com/psk.aysenurinceusta/

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş