Rize Sağlık Müdürlüğünden Kan Bağışına Davet!

Rize Sağlık Müdürlüğünden Kan Bağışına Davet!   Hastalarımızın ameliyat ve acil durumlarda hayati öneme sahip olan kan ve kan ürünlerini karşılamak için, Rize İl Sağlık Müdürlüğü olarak kan bağışının acil..

Rize Sağlık Müdürlüğünden Kan Bağışına Davet!
Son Güncelleme: Bu Haber 112 views Whatsapp

Rize Sağlık Müdürlüğünden Kan Bağışına Davet!

 

Hastalarımızın ameliyat ve acil durumlarda hayati öneme sahip olan kan ve kan ürünlerini karşılamak için, Rize İl Sağlık Müdürlüğü olarak kan bağışının acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu hatırlatır; vatandaşlarımızın Kızılay kan merkezlerimize kan bağışında bulunmalarını önemle rica ederiz. https://gazete53.com/rize-saglik-mudu…n-bagisina-davet/ ‎

HABER: NECATİ DİLİ

 

Kan bağışı hakkında değerlendirmede bulunan Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yaptığı açıklamada, “Kanı insanların hayatlarını kurtarmada kullanıyoruz. Bu sebeple son derece önemli, vazgeçilmez ve alternatifi olmayan ihtiyacımızdır. Son zamanlarda ne yazık ki kan bağışının azaldığını görmekteyiz. Bu durum başta acil ihtiyaç sahibi hastalarımız olmak üzere tüm toplumumuzu sıkıntıya sokmaktadır. Büyük ameliyatlar, travma, ciddi kanamalar gibi sebeplerle kana zorunlu ihtiyacı olan hastalarımıza kan temininin de zaman zaman zorluklar yaşamaktayız. Sebebine bakıldığında kanı depolayan ve ihtiyaç durumunda hastalarımız için hastanelerimize gönderen Kızılay’a yapılan kan bağışının azaldığını ve stok seviyesinin düştüğünü görmekteyiz. Bu nedenler ışığında yarın komşumuz, yakınımız ve her birimiz için kana ihtiyacımız olabileceğini unutmadan tüm duyarlı vatandaşlarımızı Kızılay’a kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Özellikle son günlerde kan stoklarındaki azalma sebebiyle yakını ameliyat olacak vatandaşlarımız kana ulaşmakta daha fazla zorluk çekmektedir. İnsanlarımıza bu zor günlerinde yardımcı olmak hepimizin asli görevidir. Bu sebeple; haftanın 7 günü Ramazan boyunca iftardan sonra 19.45 ile gece 24.00 arasında, bayramdan itibaren ise gündüz 10.00 ile 19.00 saatleri arasında Tuzcuoğlu Memişağa Parkında Kızılay Kan Alma Birimine vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş