BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM HEP BERABER YAPALIM

BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM HEP BERABER YAPALIM Rizeli spor adamları Mehmet Cengiz tesislerinde alt yapı toplantı salonunda Bir araya geldiler. Spor adamlarının toplantısını Futbolun içinde olan Futbol adamlarından Osman Öksüz..

 BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM HEP BERABER YAPALIM
Son Güncelleme: Bu Haber 402 views Whatsapp

BİRLİK OLALIM BERABER OLALIM HEP BERABER YAPALIM

Rizeli spor adamları Mehmet Cengiz tesislerinde alt yapı toplantı salonunda Bir araya geldiler.

Spor adamlarının toplantısını Futbolun içinde olan Futbol adamlarından Osman Öksüz ve  İsmet Satır ile birlikten organize yaptılar.

Davete çok sayıda katılımcı bardı. Toplantıda Ev sahibi olarak Rize spor Kulüp başkanı
İbrahim Turgut ve yöneticilerde hazır bulundular.

Toplantıda Başkan Turgut’un konuşmasından sonra karşılıklı diyaloglar  oldu Başkan herkesi dinledi çokça fikir alış verişi yapıldı. Toplantıdan sonra bolca hatıra resimler çekildi.

Toplantının Açılışını İsmet Satır açtı. Balkan İbrahim Turgut. Elbette Bir ekip olarak Sizlerden ve Bütün Rize olarak sizlerde çok çalıştınız çok çok emek verdiniz.

Şampiyonluğu Cenabı Allah bizlere nasip etti. Önce Allah sonra Beyefendimiz Cumhurbaşkanımızın Çok büyük destekleriyle bu günlere geldik. Anam dahil, birçok kişilerin Dualarıyla bu günlere geldik.

Yola çıkarken bir şey demiştik. Üst takım olalım. Birlik olalım beraber olalım. Bizlerde buralardan çıkmıştık. Babamızın çiftliği değil, Babamızın malıda değil, Hep beraber yapalım, Bütün Rizeliler birlikte yapalım. Tek başına bir şey değil. Biz burayı beraber yapalım Ortak akılla yürütelim Yönetim olarak Rizespor için iyi şeylere açığız…… Dedi

NOT: Konuşmanın tamamı videoda mevcuttur. Bazı ana başlıkları not düştük.

HABER: İSMET SATIR

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş