ASLINDA MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ…

BÖYLE MAÇLARDA ORTA SAHAN İYİ OLMALI ASLINDA MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ… Çaykur Rizespor, Galatasaray Sezonun 10 haftasına Çaykur Didi sahasına karşılaştılar. Müsabakanın ikinci yarısında Galatasaray attığı gol ile sahadan 1-0..

ASLINDA MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ…
Son Güncelleme: Bu Haber 218 views Whatsapp

BÖYLE MAÇLARDA ORTA SAHAN İYİ OLMALI

ASLINDA MAÇIN HAKKI BU DEĞİLDİ…

Çaykur Rizespor, Galatasaray Sezonun 10 haftasına Çaykur Didi sahasına karşılaştılar. Müsabakanın ikinci yarısında Galatasaray attığı gol ile sahadan 1-0 galip ayrılarak evine üç puanla dönen taraf oldu. Çaykur Rizespor’un Futbolu herkes tarafından takdirle karşılandı.

Göze hoş gelen bir futbol ortaya koydu.

Müsabakanın Analizi Kaçkar TV stüdyolarında Sanal basında Necati Dilinin Sunumuyla, Alaattin Onayın yorumlarıyla izleyicilerle buluştu.

Soru cevap kısmının özetini yazarken tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

NECATİ DİLİ SORU:. İyi oynadığımız iyi mücadele ettiğimiz, GS maçını şansız bir golle 1-0 mağlup kaybetti. Aslında maçın hakkı bu değildi katılımısın?

CEVAP: Böyle maçlarda orta saha iyi olmalıydı. Mithat’ın top ezmesi dışında iyiydi. Ancak bu yapılabilirdi. Çok bireysel oynadılar. Bir pozisyonda Gustavi bir pozisyonda Vinçev boş durumda topu, atsaydı golü atmamız işten bile değildi..

Yine sorulan sorulara şu şekilde cevap vererek sözlerini sürdürdü.GS gol öncesinde Abdul kerim Bardakçınım Olaviine yaptığı net faul.Olavain dönmüş topu alıp gidiyor, kendisini yere atmış. Mantıklı düşünelim….. diyerek sözlerini sürdürdü……

Mithat’ı çok seviyorum ve beğeniyorum. Ama o fizikle topla fazla oynama isteği, top kaybetmesine sebep oluyor. Bu topla fazla oynama isteğini bırakmalı. Çünkü her pozisyonda bunu yapmaya çalışıyor……

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş