“ REBİNA” DÜĞÜN VE KONGRE SALONU GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI

Rize’nin Derepazarı İlçesi sahil dolgu alanında, Askon Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, Servet Karaca, Bilal Köse ve Namık Özdemir, Yunus Kuk isimli iş insanlarının bir araya gelerek inşa ettikleri,..

“ REBİNA” DÜĞÜN VE KONGRE SALONU GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI
Son Güncelleme: Bu Haber 335 views Whatsapp

Rize’nin Derepazarı İlçesi sahil dolgu alanında, Askon Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun, Servet Karaca, Bilal Köse ve Namık Özdemir, Yunus Kuk isimli iş insanlarının bir araya gelerek inşa ettikleri, Rebina isimli düğün ve kongre salonu görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış öncesi, Derepazarı Kaymakamı Yalçın, Derepazarı Belediye Başkanı Metin ve Askon Rize Başkanı Karakoyun birer konuşma yaptılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Rebina Turizm Ltd. Şti tarafından yapımına başlanan, ilk etabın yapımı tamamlanan, D. Karadeniz bölgesinin en büyük düğün salonu ve kongre merkezi Rabina’nın açılışı, Derepazarı Kaymakamı Bekir Yalçın, İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Ak Parti Rize eski İl Başkanı İshak Alim, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, CHP Rize İl Başkanı Tahsin Kambur, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Şoförler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, Rize İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Enes Tüfekçi, İyidere Ziraat Odası Başkanı Recep Ali Çelik ve çok sayıda iş insanı, Derepazarı esnafları, mahalle ve köy muhtarları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

Rebina Şirket ortaklarından, Akson Rize Şube Başkanı Recep Ali Karakoyun açılışta yaptığı konuşmada; Düğün ve Kongre merkezimizin toplam proje alanı 10.000 metre kare olan projenin, toplam inşaat alanı 4500 metre karedir. İlk etabı tamamlanan projede, 1300 metre kare düğün salonu, 500 metre kare ofis ve işyerleri, 1000 metre kare ortak alan, 1500 metre kare kapalı otopark olup, bugün ki mali değeri 40 milyon TL’dir. Bölge ekonomisinin ve sosyal hayatının için ciddi bir proje olan ve Rize istihdamına katkı sağlayacak olan bu önemli projemiz şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş