OVİT KIŞ SPORMERKEZİ NE OLDU

OVİT KIŞ SPORMERKEZİ NE OLDU AKP İKTİDARI TARAFINDAN 2008 YILINDAN BU YANA BİR ADIM ATILMADI İSMET KÖSOĞLUhttps://gazete53.com/ovit-kis-spormerkezi-ne-oldu/ İKİZDERE-Turizm Bakanlığı tarafından 2008 yılında Kış Sporları merkezi yapılacak kararı alınan İkizdere Ovit..

OVİT KIŞ SPORMERKEZİ NE OLDU
Son Güncelleme: Bu Haber 88 views Whatsapp

OVİT KIŞ SPORMERKEZİ NE OLDU

AKP İKTİDARI TARAFINDAN 2008 YILINDAN BU YANA BİR ADIM ATILMADI

İSMET KÖSOĞLUhttps://gazete53.com/ovit-kis-spormerkezi-ne-oldu/

İKİZDERE-Turizm Bakanlığı tarafından 2008 yılında Kış Sporları merkezi yapılacak kararı alınan İkizdere Ovit dağında bunca yıldır çalışma olmaması tepki çekiyor.

Turizm Bakanlığı tarafından 2008 yılında kış sporları merkezi ilan edilen Ovit dağında bugüne kadar olumlu bir gelişme olmaması yöre insanının tepkisine yol açtı. Bakanlığın aldığı kararın 2008 yılından bu yana niye uygulanmadığını ve olumlu bir çalışmanında yapılmadığını hatırlatan vatandaşlar’’ Ovit dağında kış turizmi gelişmesi ve bölge için önemli bir kayak sahası olması bakımından kış sporları merkezi ilan edildi ama 16 yıl geçti halen bir gelişme yok. Burada bir çalışma olmayacak idiyse bize niye ümit verildi, niye yalandan kış sporları merkezi ilan edildi. Bakanlığın kararı 16 yıldır niye uygulanamadı.’’ dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş