Rize umduğunu alamadı.

necatidili@hotmail.com    GÖZLEM NECATİ DİLİ Rize umduğunu alamadı. Çaykur Rize spor beklediği galibiyetini alamadı. Çok iyi götürdüğü maçı beraberlikle bitirdi. İlk yarıyı iyi bir skorla bitiren Atmacalar alacak olduğu üç..

Rize umduğunu alamadı.
Son Güncelleme: Bu Haber 81 views Whatsapp

necatidili@hotmail.com    GÖZLEM NECATİ DİLİ

Rize umduğunu alamadı.

Çaykur Rize spor beklediği galibiyetini alamadı. Çok iyi götürdüğü maçı beraberlikle bitirdi. İlk yarıyı iyi bir skorla bitiren Atmacalar alacak olduğu üç puanın yerine bir puanla yetindi. Üç puan almayı beklerken bir puanla yetindik.

İlk yarının başında Rize spor kaptığı topla pozisyon yakaladı ama olmadı. Rize’nin yine yakaladığı ataklarda Forvet tek kalırken Ankara ekibi altı futbolcusuyla Rize forvetine geçit vermedi. Rize gol atmak sinyallerini verirken Akıntolannı ortasında Gaich in ustaca kafa vuruşuyla Rize öne geçti.

Ardından yine Hojerin ayağa teslim pasıyla Olavain skoru iki yaptı. Atılan iki golde ustaca bir kafa vuruşu ve ustaca bir ayak vuruşu vardı.

Çaykur Rize spor ilk yarıda iyi yaptığı işi rahatlıkla yaparak rakip kaleye iki gol atarak soyunma odasına iki farklı galibiyetle girdi.

İKİNCİ YARI BAŞKADA BİR RİZE SPOR VARDI

İkinci yarının 57. Dakikasında iyi giden bir müsabakada ilginç bir gol rize kalesinde gördük. Ankara Gücünün ataklarında uzaktan gelen şutu kaleci Gökhan tuttuğu topu elinden kaçırarak müdahalesine rağmen Ankara Gücü farkı bire indirdi.

Böylece farkı bire bindiren Ankara ekibi ataklarını da sıklaştırarak gol arama yollarına girdi.   Kendine güveni daha da artarak. Goller aramaya başladı. Rize sporda ikinci yarı topu kapmada başarılı olamazken. Yine duran topla son periyotta Ankara gücü beklediği golü atarak skoru 2-2 yaparak maçı çevirmesini bildi Rize’den bir puanını alıyordu.

Müsabakayı misafir seyircilerde dahil olmak üzere 5430 kişi izledi

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş