MHPLİ BELEDİYENİN ÇALIŞMASI DİKKAT ÇEKİYOR

MHPLİ BELEDİYENİN ÇALIŞMASI DİKKAT ÇEKİYOR İLÇEDEKİ SARP YAMAÇ BETON PÜSKÜRTÜLEREK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-MHP li İkizdere Belediyesinin mahalle yollarındaki güzel çalışmaları dikkat çekiyor. İlçemiz için çalışmaya üretmeye devam..

MHPLİ BELEDİYENİN ÇALIŞMASI DİKKAT ÇEKİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 193 views Whatsapp

MHPLİ BELEDİYENİN ÇALIŞMASI DİKKAT ÇEKİYOR

İLÇEDEKİ SARP YAMAÇ BETON PÜSKÜRTÜLEREK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-MHP li İkizdere Belediyesinin mahalle yollarındaki güzel çalışmaları dikkat çekiyor. İlçemiz için çalışmaya üretmeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Yeşilyurt Mahallesi girişindeki bu çalışma çok elzemdi ‘’dedi.

Yapılan çalışma hakkında bir açıklama yapan MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’ Yeşilyurt mahallemiz girişindeki yol geçiş güvenliğini tehdit eden yaklaşık 25 metre yükseklikteki dik yamaçı bir süre önce iş makineleriyle keser gibi tesviye etmiştik. Yağmur yağdığında kar eridiğinde bu yamaçtan taşlar düşerdi. Bunu önledik. Yoldan geçişi güvenlik altına aldık devamında malzeme düşmemesi için satıh- şaptirik( püskürtme beton) çalışmalarına başladık. Beton Püskürtme çalışması bitince bölgeyi küçük de olsa açık otopark olarak düzenleyip ilçemizdeki otopark sorununa bir nebze olsun katkı sunacağız. Bu proje ’de bize büyük destek veren yüklenici firma çalışanlarına, İkizdere Belediyesi fen işleri ekiplerine ilçem adına teşekkür ederim’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş