Beşiktaş, Pendik ve Kasımpaşa maçları Avrupa yolunda kaderini çizecek

Avrupa Yolu İstanbul’dan geçiyor Çaykur Rizespor sırasıyla oynayacağı Beşiktaş, Pendik ve Kasımpaşa maçları Avrupa yolunda kaderini çizecek : https://gazete53.com/besiktas-pendik-…kaderini-cizecek/     Haber: Sude KÖROĞLU Süper ligin 25.haftasında yarın saat 20.00 de..

Beşiktaş, Pendik ve Kasımpaşa maçları Avrupa yolunda kaderini çizecek
Son Güncelleme: Bu Haber 35 views Whatsapp

Avrupa Yolu İstanbul’dan geçiyor

Çaykur Rizespor sırasıyla oynayacağı Beşiktaş, Pendik ve Kasımpaşa maçları Avrupa yolunda kaderini çizecek

Avrupa Yolu İstanbul’dan geçiyor

 

Haber: Sude KÖROĞLU

Süper ligin 25.haftasında yarın saat 20.00 de deplasmanda Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Çaykur Rizespor, Avrupa yolunda kritik bir sınav verecek. Güçlü rakibini devirerek Avrupa umutlarını güçlendirmeyi hedefleyen Atmaca’ nın ’u yolda kaderini İstanbul ekipleriyle yapacağı maçlar belirleyeceği unsur olacak.

Kalan 4 maçın üçünü İstanbul takımlarıyla oyamayacak olan Atmacalar sırasıyla önce deplasmanda Beşiktaş, ardından yine deplasmanda Pendikspor ile sonra evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Son olarak Hatay deplasmanına gidecek olan yeşil- mavililer bu maçları kayıpsız geçerek Avrupa hedefine ulaşmak istiyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş