İKİ MAÇTA ELDE VAR BİR

[email protected]   GÖZLEM NECATİ DİLİ İKİ MAÇTA ELDE VAR BİR Önce Çaykur Rizespor attı. İki dakika sonra Kalesinde gol gördü. Sonra Beşiktaş attı. Üç dakika sonra Rize spor attı 2-2 oldu…

İKİ MAÇTA ELDE VAR BİR
Son Güncelleme: Bu Haber 139 views Whatsapp

[email protected]   GÖZLEM NECATİ DİLİ

İKİ MAÇTA ELDE VAR BİR

Önce Çaykur Rizespor attı. İki dakika sonra Kalesinde gol gördü. Sonra Beşiktaş attı. Üç dakika sonra Rize spor attı 2-2 oldu.

Sonuçta beklemediğimiz bir sonuçla sahadan (3-2) mağlubiyetle ayrılan taraf olduk.

Deplasmandan puan alacak maçtan Yine Ankara gücü maçı gibi son periyota alacak olduğu bir puanı kaybetti.  Rize puansız evine döndü duran toplardan akan oyundan kalemizde üç gol gördük.

İki maçta belki de Dört puan alacağımız yerde son iki haftada bir puanla sahamızdan ayrıldık. Belki de Çaykur Rizespor’un hesapları dahada ileride bir yerde olması bekleniyordu.

Bazen ummadığın sonuçlarla buluşuyorsun. Rize spor deplasmanda iyi bir mücadele örneği verdi. Ama beklediği sonucu alamadı. Futbolcular ve teknik ekip bana göre büyük bir özveriyle mücadele etti. Yine uzatmaların son periyotunda beklemediğimiz bir golü kalemizde gördük. Yine bir hafta önceki maçın aynısı gibi oldu.

Birinde galibiyeti elimizden kaçırırken. Öteki maçta da Beraberlik elimizden uçtu. Son iki haftanın karnesi bu şekilde.

Birinde beraberlikle ayrıldık evimizden, Deplasmandan puansız ayrıldık. Elde var bir.

Rize sporun bu yıl oynadığı maçların çoğunda beklentinin üstünde bir maç performansı izledik. Benim gibi bu düşüncelere katılan çokça tanıdık simalar var.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş