MHP ADAYLARI İKİZDEREDE İLGİYLE KARŞILANDI

MHP ADAYLARI İKİZDEREDE İLGİYLE KARŞILANDI İKİZDEREDE İFTAR YAPAN ADAYLAR ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU İSMET KÖSOĞLU MHP Rize Milletvekili adayları İkizdere ilçesini ziyaret ederek iftarı İkizdere Kaymakamlığı Sosyal tesislerinde yaparak partililerle bir..

MHP ADAYLARI İKİZDEREDE İLGİYLE KARŞILANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 212 views Whatsapp

MHP ADAYLARI İKİZDEREDE İLGİYLE KARŞILANDI

İKİZDEREDE İFTAR YAPAN ADAYLAR ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

İSMET KÖSOĞLU

MHP Rize Milletvekili adayları İkizdere ilçesini ziyaret ederek iftarı İkizdere Kaymakamlığı Sosyal tesislerinde yaparak partililerle bir araya geldiler.

MHP Rize Milletvekili Adayları Mak. Müh. Recep Bakırcı, Av. Remzi Kutanoğlu ve Av. Yunus Emre Öztürk seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Akşam saatlerinde İkizdere’ye gelen 28.dönem MHP Rize Milletvekili adayları Kaymakamlık Sosyal tesislerindeki iftar programına katıldı. İftar sonrası esnaf ziyaretinde bulunan adaylara yoğun ilgi vardı. Üç Milletvekili adayının katıldığı esnaf gezisine MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ev sahipliği yaptı. Esnaf ziyaretinde MHP’li adaylar Milletvekilliği seçimi için bir OY MHP ye Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir Oy Erdoğan’a istedi. MHP ve Erdoğan’a destek memnunlukla karşılandı.

Ziyarette MHP’li adaylara İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, MHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Feyiz, bazı ilçe Başkanları, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Sadık Kandemir, MHP İlçe Başkanı Abdurrezzak Uzun ve yönetimleri de eşlik etti.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş