ÇAYKUR RİZE SPOR SÜPER LİGİN KAPISINDA NÖBETTE

  ÇAYKUR RİZE SPOR SÜPER LİGİN KAPISINDA NÖBETTE GÖZLEM NECATİ DİLİ necatidili@hotmail.com Atmacalar Taraftarına Bayram hediyesini erkenden verdi. Çaykur Rizespor Süper ligin kapısında nöbette beklemek için Bolu da konuk olduğu..

ÇAYKUR RİZE SPOR SÜPER LİGİN KAPISINDA NÖBETTE
Son Güncelleme: Bu Haber 235 views Whatsapp

 

ÇAYKUR RİZE SPOR SÜPER LİGİN KAPISINDA NÖBETTE

GÖZLEM NECATİ DİLİ

necatidili@hotmail.com

Atmacalar Taraftarına Bayram hediyesini erkenden verdi.

Çaykur Rizespor Süper ligin kapısında nöbette beklemek için Bolu da konuk olduğu maçta Bolasie ile takımı rahatlanan golünü buluyordu.

Bolu spor Rize spor kalesinde önünde bulduğu topu ayak topuyla Rize kalesini yoklaması ilginçti sürpriz bir gol olabilirdi. Bolu spor geçtiğimiz haftayı bay geçirmişti.

Bolu spor golü yedikten sonra Rize kalesinde gol arama cabaları boşa çıktı. Çaykur Rizespor Kontra ataklarla cevap vermeye başladı. Bolu spor duran toplarla Rize kalesini sürekli yoklamaya çalıştı. Müsabakanın orta hakemi Rize kalecisi Tarık’ ı zaman içerisinde uyarıyordu. Çabuk oynaması için. Bolu sporun 10 numarası Duran toplarda başarılı olurken İleri uç son noktayı yapamıyordu.

Müsabakanın 42. Dakikasında Yağmur şiddetini arttırıyordu.

Sakarya sporu evinde mağlup eden Rizespor Bolu deplasmanından galip gelerek seriyi devam ettirerek süper lige göz kırpması gerekiyordu. Ota alanda Bolu sporun yaptığı Hatayı Amilton affetmedi aldığı topu Alper potuğa attı. Alper’in Asistiyle Amilton Rizespor’un ikinci golünü atarak Skoru ikiye taşıyarak takımına rahat bir nefes aldırdı.

Ligde en az mağlubiyeti bulunan Samsun spor ve Rizespor’du.  Üç mağlubiyeti olan Rize sporun aynı zamanda On bir beraberliği bulunmaktadır.

Bolu spor ataklarında çokça pozisyon yakaladı ama çerçeveyi tutturamadı. Müsabakanın 52. Dakikasından sonra Rizespor bir eksikle oyunu sürdürmeye çalıştı. Halil İbrahim ikinci sarıdan Kırmızı kart ile oyun dışı kalırken Çaykur Rizespor’da o dakikadan sonra 10 kişi ile mücadelesini sürdürürken başarılı hamlelerde yaptı. Bülent hoca ilerde oynayan Benhuru kenara alırken Alberk Koçu oyuna dahil etti dakikalar 54 gösteriyordu. Halil’in kırmızı kartla oyun dışı kalırken hemen defansa Albert Koçu yerleştirdi.

Bolu spor son iki hafta öncede sahasında iki maçını da kaybeden taraf olmuştu. Son sekiz hafta yenilmeyen Çaykur Rizespor 6 galibiyet ve iki beraberliği vardı. Bu maçtan sonra Yedi galibiyeti yakaladı. Süper ligi zorlayan Atmacalar kapıda nöbette diyebiliriz.

Çok önemli bir üç puanla dönen atmacalar puanını 60 yaparak ikinci sıradaki yerini korumasını bildi.

Bir final maçını da galibiyetle geçerek taraftarının bayram hediyesini erkenden vermiş oldu.

Bayramın üçüncü gününde Gençler birliğini sahasında ağırlayacak olan Çaykur Rizespor bir bayram hediyesi daha vermek isteyecektir. O halde taraftarlarda Çaykur Rizespor’a bir bayram hediyesi vererek sürpriz bir şekilde bulunabilir. Dolduralım şu tribünleri En son maçta 3300 kişi vardı. Bu hafta ikiye, üçe katlayalım varmışınız.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş