BU OKULDA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YEMEK YAPMAYI ÖĞRENİYOR

BU OKULDA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YEMEK YAPMAYI ÖĞRENİYOR İSMET KÖSOĞLU RİZE-Rize Çözüm Koleji Ana sınıfı 5 yaş grubu öğrencileri kolları sıvayarak gereken yemekleri yapmayı öğreniyor. Çözüm Kolejinde minik öğrenciler Yaşam..

BU OKULDA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YEMEK YAPMAYI ÖĞRENİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 444 views Whatsapp

BU OKULDA ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ YEMEK YAPMAYI ÖĞRENİYOR

İSMET KÖSOĞLU

RİZE-Rize Çözüm Koleji Ana sınıfı 5 yaş grubu öğrencileri kolları sıvayarak gereken yemekleri yapmayı öğreniyor.

Çözüm Kolejinde minik öğrenciler Yaşam Evi Etkinlikleri kapsamında kolları sıvayarak tarhana çorbası pişirip afiyetle yediler. Okulun yaşam evinde hayata dair ne varsa öğretildiğini söyleyen Okul Genel Müdürü Mahmut Dabak’ana sınıfta bulunan 5 yaşındaki minik öğrencilerimiz Yaşam evi etkinlikleri kapsamında hayatta ne gerekiyorsa burada öğrencilerin kendileri öğrenerek yapıyor. Soğuk havada yaptıkları Tarhana Çorbası en son ki menümüzdü. Çocuklarımız severek yaptıkları yemekleri yiyorlar’dedi.

Rize Çözüm Koleji Anaokulu ilkokul Ortaokul Lise öğrencileri ile en kaliteli ve mükemmel eğitim öğretim vermek için tam kadro çaba gösteriyor

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.