Zümrüt Rize Gazetesi Muhabirlerinden Ömer Yılmaz” Basın Kartı” Almayı hak Etti

Haber: Faik BAKOĞLU T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Mavi renkteki Basın Kartı önceki gün bu kurumun Trabzon’ daki Şube Müdürlüğünce Ömer Yılmaz’ a imza karşılığı teslim edildi. Söz konusu..

Zümrüt Rize Gazetesi Muhabirlerinden Ömer Yılmaz” Basın Kartı” Almayı hak Etti
Son Güncelleme: Bu Haber 93 views Whatsapp

Haber: Faik BAKOĞLU

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Mavi renkteki Basın Kartı önceki gün bu kurumun Trabzon’ daki Şube Müdürlüğünce Ömer Yılmaz’ a imza karşılığı teslim edildi. Söz konusu bu Basın Kartının geçerlilik süresi de en az 10 yıl olarak tanzim edildi.

Aynı zamanda kısa ismi RİGADER Olan Rize Gazeteciler Derneğinin en aktif üyelerinden olan Gazeteci ve meslektaş arkadaşımız Ömer Yılmaz, Rize Amatör Futbolcular Derneği’ nin de yıllardır Şube Başkanlığını yapıyor.

Saha Komiserler Derneği Rize Şubesinin en aktif üyelerinde olan Ömer Yılmaz, Ankara’ daki Türkiye Gazeteciler Federasyonunun “TGF” nin de Rize Delegeleri arasında yer alıyor.

Eski Genç Milli Futbolcular arasında da yer alan duayen Gazeteci Ömer Yılmaz’ ı “tebrik” ediyor, Basın Kartının “Hayırlı ve Uğurlu” olması dileğiyle de “Başarılarının” devamlarını diliyoruz.

Bu arada Ömer Yılmaz’ ın Profesyonel Basın Kartını alması üzerine Rize’ nin Amiral Gazetesi konumundaki Zümrüt Rize Gazetesinde Basın Kartına sahip olan Gazeteci sayısı da 7’ ye yükselmiş oldu. Bu Gazetede Basın Kartı sahibi olan meslektaş arkadaşlarımız da şu isimlerden oluşuyor. İmtiyaz Sahibi Ali Gökay Bakoğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Duygu Bakoğlu, Başyazar İsmet Kösoğlu, Spor Müdürü Serdar Selim Denizalp ve sürekli Basın Kart sahibi olarak ta Faik Bakoğlu ve İnönü Bakoğlu olarak künyede yer alıyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş