ARTVİN’DE DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ

ARTVİN’DE DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen ve Artvin’de misafir edilen çocuklar Karadeniz Bakır İlkokulu öğrencilerinin ‘Orman Haftası’ nedeniyle hazırladığı ‘Orman Koruyucuları’ adlı oyununu..

ARTVİN’DE DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 129 views Whatsapp

ARTVİN’DE DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARA TİYATRO GÖSTERİSİ DÜZENLENDİ
Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen ve Artvin’de misafir edilen çocuklar Karadeniz Bakır İlkokulu öğrencilerinin ‘Orman Haftası’ nedeniyle hazırladığı ‘Orman Koruyucuları’ adlı oyununu izledi.
Hayati Akbaş
ARTVİN-Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremden etkilenen ve Artvin’de misafir edilen çocuklar Karadeniz Bakır İlkokulu öğrencilerinin ‘Orman Haftası’ nedeniyle hazırladığı ‘Orman Koruyucuları’ adlı oyununu izledi.
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen gösteriye; Artvin Orman Bölge Müdürümüz Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Karadeniz Bakır İlkokul Müdürü Cevdet Ünal, deprem mağduru aileler ile çocukları ve tiyatro oyuncusu öğrencilerimizin velileri katıldı.
21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle düzenlenen bir dizi etkinliklerden birisi de, öğretmenleri Gülay Torun ve Sibel Sancal eşliğinde hazırlanan Karadeniz Bakır İlkokulu üç/a sınıf öğrencilerinin, ağaç ve ormanlarımızın öneminin anlatıldığı tiyatro gösterisini deprem mağduru kardeşleri için sahnelediler.
Program sonunda konuşan Bölge Müdürü Doç. Dr. Mimar Sinan Özkaya “Depremden etkilenen misafirlerimize güzel vakit geçirmelerini sağlayan minik kardeşlerimize, öğretmenlerine, okul yönetimine ve bu ortamı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.
Okul Müdürü Cevdet Ünal’ın konuşmalarının ardından hazırlanan programda Orman Bölge Müdürlüğüne katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş