İKİZDEREDE YAYLA EVLERİNE SALDIRAN AYI VEYA AYILAR 12 EVE HASAR VERDİ

AYILAR SON AYLARDA İŞİ AZITTI İKİZDEREDE YAYLA EVLERİNE SALDIRAN AYI VEYA AYILAR 12 EVE HASAR VERDİ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-Kış uykusundan uyanan Boz Ayı veya Ayıların verdiği zararlar vatandaşı bıktırdı. İlçede..

İKİZDEREDE YAYLA EVLERİNE SALDIRAN AYI VEYA AYILAR 12 EVE HASAR VERDİ
Son Güncelleme: Bu Haber 98 views Whatsapp

AYILAR SON AYLARDA İŞİ AZITTI

İKİZDEREDE YAYLA EVLERİNE SALDIRAN AYI VEYA AYILAR 12 EVE HASAR VERDİ

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-Kış uykusundan uyanan Boz Ayı veya Ayıların verdiği zararlar vatandaşı bıktırdı. İlçede hemen her köy veya yaylada kapı pencereleri kırarak evlere giren ayılar bu kez Rüzgârlı Yaylasında 12 evde büyük maddi hasar verdi.https://gazete53.com/ikizderede-yayla…-eve-hasar-verdi/

İstanbul Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen ve Pop şarkıcısı Tarkan Tevetoğlu’nun yaylası olan Rüzgârlı köyü yaylasında 12 evde kapıları kırarak yiyecek aramak için giren ayılar büyük maddi zararlar verdi. Yapılan saldırı hakkında bir açıklamada bulunan Rüzgârlı Köyü Muhtarı İsmail Bayrak’’ bugün yaylaya gittim ki yıkım gibi hasar gördüm. Benim evimle birlikte 12 evde önemli hasarlar var. Ayılar kapı ve pencereleri kırarak içeri girmiş. Sonbaharda yayladan giderken evlerde yiyecek bırakmadık fakat evin içine giren ayılar ne buldularsa dağıttılar. Kap kacak, buzdolabı, dolapları tamamen dağıttılar. Belki de yiyecek bulamadıkları için kızarak dolapları devirdi, tabak tencereleri kırdılar. Pencere ve kapıları kırdılar. Çok zararımız var. Hükümetimiz zarar veren ayıları koruyor, vergi veren vatandaşı korumuyor. Zarar görenler olarak devletimizden yardım istiyoruz. Ya ayıları tutun ya bize sahip çıkın’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş