RİZELİ JUDOCULARDAN BAŞARI MADALYALARI

RİZELİ JUDOCULARDAN BAŞARI MADALYALARI Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Judo Fedarasyonu tarafından, 03-05 Mayıs 2024 tarihlerinde 69 ilden 1148 sporcunun katıldığı Türkiye Judo Şampiyonasında yarışan Rizeli sporcular performansları ile göz..

RİZELİ JUDOCULARDAN BAŞARI MADALYALARI
Son Güncelleme: Bu Haber 62 views Whatsapp

RİZELİ JUDOCULARDAN BAŞARI MADALYALARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Judo Fedarasyonu tarafından, 03-05 Mayıs 2024 tarihlerinde 69 ilden 1148 sporcunun katıldığı Türkiye Judo Şampiyonasında yarışan Rizeli sporcular performansları ile göz doldurdu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI: https://gazete53.com/rizeli-judocular…sari-madalyalari/

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen Spor Toto Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Rizeli sporcularımızdan 48 kg Berfin Civelek Türkiye 2.si, 40 kg Eda Su Vatanlar Türkiye 3.sü, 44 kg Ecrin Civelek Türkiye 7.si olmaya hak kazandı.
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk açıklamasında “Judo takımı sporcularının Türkiye Şampiyonası organizasyonunda aldıkları başarılarla Rize ilimizi ve bizleri oldukça gururlandırmıştır.  Balkan Şampiyonası ve Avrupa Kupasına Katılmaya Hak Kazanan sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederim” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş