Yeni atanan zabit kâtiplerine, “Organ Bağışı, Organ ve Doku Nakli” semineri

Yeni atanan zabit kâtiplerine, “Organ Bağışı, Organ ve Doku Nakli” semineri   Rize Adalet Bakanlığı Eğitim Merkezinde zabit kâtiplerine Rize Devlet Hastanesi Organ ve Doku Nakil Birimi tarafından “Organ Bağış..

Yeni atanan zabit kâtiplerine, “Organ Bağışı, Organ ve Doku Nakli” semineri
Son Güncelleme: Bu Haber 76 views Whatsapp

Yeni atanan zabit kâtiplerine, “Organ Bağışı, Organ ve Doku Nakli” semineri

 

Rize Adalet Bakanlığı Eğitim Merkezinde zabit kâtiplerine Rize Devlet Hastanesi Organ ve Doku Nakil Birimi tarafından “Organ Bağış ve Organ Nakli” semineri düzenlenmiştir. https://gazete53.com/yeni-atanan-zabi…u-nakli-semineri/ ‎

HABER: NECATİ DİLİ

Seminere Rize Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Nurcan Aydın, Anestezi ve Reanimason Uzman Dr. Mustafa Sakın, Organ ve Doku Nakil Koordinatörü Oğuz Polat katılmış olup Rize Personel Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Mustafa Sever’e, kurum müdür ve personelleri, çeşitli illerden gelen olan zabit kâtiplerine Uzman DR. Mustafa Sakin tarafından sunum yapılmıştır.

Sunumda organ bağışının önemine, Türkiye’de organ ve doku nakli süreçleri dünyadaki gelişmeler, organ dağıtım kriterleri, beyin ölümü kavramı konularından güncel veriler paylaşılmıştır.

Seminerde, organ bağışının hayat kurtardığı vurgulanmış ve organ bağışının yapılmasında gerekli hassasiyetin ve duyarlığın oluşması sağlanmıştır.

Seminere katılan kurum idaresine, katılımcılara ve misafirperverliği ile bizleri ağırlayan Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezine teşekkür ederiz

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş