ABDİ EKŞİ’’İLÇE İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ’’

https://gazete53.com/abdi-eksiilce-ic…-ele-calisacagiz/ ‎ABDİ EKŞİ GÖREVE BAŞLADI İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI ABDİ EKŞİ’’İLÇE İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ’’ İSMET KÖSOĞLU İKİZDERE-31 Mart 2024 Mahalli idareler seçiminde İkizdere Belediye Başkanlığını kazanan Abdi Ekşi ‘’ilçe için..

ABDİ EKŞİ’’İLÇE İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ’’
Son Güncelleme: Bu Haber 217 views Whatsapp

https://gazete53.com/abdi-eksiilce-ic…-ele-calisacagiz/ ‎ABDİ EKŞİ GÖREVE BAŞLADI

İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANI ABDİ EKŞİ’’İLÇE İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ’’

İSMET KÖSOĞLU

İKİZDERE-31 Mart 2024 Mahalli idareler seçiminde İkizdere Belediye Başkanlığını kazanan Abdi Ekşi ‘’ilçe için STK ve hayırsever vatandaşlarla el ele vererek daha iyi hizmetler yapmaya çalışacağız ‘’dedi.

İkizdere ilçesinin seçilmiş 10. Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Abdi Ekşi ‘’31 Mart seçimi sona erdi, şimdi ilçeye daha iyi hizmet için çalışma zamanı. İlçemizin ekonomik sosyal dinamikleriyle birlikte güzle çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle plan proje ile çalışmalarımız olacak partiden bu akrabadan değil hepimiz İkizdere olarak taşın altına elimizi sokacağız. İkizdere daha iyiye daha güzele layıktır. Hükümetimizin desteğini alarak inanıyorum daha kalıcı işlere imza atacağız’’ dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş