ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 75 YAŞINDA

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 75 YAŞINDA Zümrüt Rize Gazetesi 75 senedir Rize’nin ve Rizelilerin Gazetesi Çay’ın ve Yağmurun başkenti RİZE’ nin ilk ofset ve vasıflı gazetesi olan ZÜMRÜT RİZE 6 Mayıs..

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 75 YAŞINDA
Son Güncelleme: Bu Haber 385 views Whatsapp

ZÜMRÜT RİZE GAZETESİ 75 YAŞINDA

Zümrüt Rize Gazetesi 75 senedir Rize’nin ve Rizelilerin Gazetesi

Çay’ın ve Yağmurun başkenti RİZE’ nin ilk ofset ve vasıflı gazetesi olan ZÜMRÜT RİZE

6 Mayıs Pazartesi günü 75. Yıl yayın hayatına ve yeni yaşına girecek. https://gazete53.com/zumrut-rize-gazetesi-75-yasinda/ ‎

Tam 74 yıldır sizlerden aldığı güç ve destekle bugünlere gelen gazetemiz. ZÜMRÜT RİZE N’ nin 75. Kuruluş yıl dönümünde sizlerinde aramızda görmekten çok büyük bir sevinç ve mutluluk duyacağız diyen Genel Yayın Yönetmeni Faik Bakoğlu Her zamanki yakın ilgi ve desteklerinize bir kez daha şimdiden ayrı, ayrı ‘’TEŞEKKÜR’’ eder Başarılarınızın devamını dilerimndedi.

Şahsım olarak, Gazeteci olarak yıllarca Zümrüt Rize gazetesine fahri olarak Haber ve Köşe yazılarımla destekte bulundum. Bundan böyle Allah sağlık verdiği müddetçe bulunmayanda devam edeceğim

HABER: NECATİ DİLİ

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş