YUSUFELİ BELEDİYESİ İLE BEM-BİR-SEN ARASINDA SDS İMZALANDI

YUSUFELİ BELEDİYESİ İLE BEM-BİR-SEN ARASINDA SDS İMZALANDI Artvin İli Yusufeli İlçesi, Yusufeli Belediyesi ile Bem Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) 12 Ocak Çarşamba günü imzalandı. Haber: Bayram Ali..

YUSUFELİ BELEDİYESİ İLE BEM-BİR-SEN ARASINDA SDS İMZALANDI
Son Güncelleme: Bu Haber 268 views Whatsapp

YUSUFELİ BELEDİYESİ İLE BEM-BİR-SEN ARASINDA SDS İMZALANDI

Artvin İli Yusufeli İlçesi, Yusufeli Belediyesi ile Bem Bir Sen arasında Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) 12 Ocak Çarşamba günü imzalandı.

Haber: Bayram Ali Kavalcı

İmzalanan sözleşmeyle ilgili açıklama yapan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin; “İmzalanan sözleşmenin hem Belediyemize hem de personelimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Anlaşma sağladığımız sözleşmenin personelimize katkı sağlamasını diliyor kendilerini de tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılın için tüm belediye çalışanlarımıza hayırlı görevler diliyorum.” dedi.

Düzenlenen imza törenine Bem Bir Sen Artvin İl Başkanı Erdal Genç, Başkan Yardımcıları Cevdet Özçelik ile Sebahattin Bilgin, Bem Bir Sen Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, Bem Bir Sen Yusufeli Temsilcisi Erkin Tokgöz ve Yusufeli Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak katıldı

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş