SMA’lı Deniz için yardım kampanyası! futbolcularda destek verdi

SMA’lı Deniz için yardım kampanyası! futbolcularda destek verdi Artvin’de 20 aylıkken SMA Tip-1 hastalığına yakalandığı belirlenen 1,5 yaşındaki Deniz Günay’ın ailesi, tedavi için valilik izniyle yardım kampanyası başlattı. Rizespor’un futbolcularda..

SMA’lı Deniz için yardım kampanyası! futbolcularda destek verdi
Son Güncelleme: Bu Haber 184 views Whatsapp

SMA’lı Deniz için yardım kampanyası! futbolcularda destek verdi
Artvin’de 20 aylıkken SMA Tip-1 hastalığına yakalandığı belirlenen 1,5 yaşındaki Deniz Günay’ın ailesi, tedavi için valilik izniyle yardım kampanyası başlattı. Rizespor’un futbolcularda destek verdi.

Haber Yavuz Günay

SMAlı Deniz için yardım kampanyasına Rizespor’un futbolcularda katıldı
Tuğba-Serkan Günay çifti, ayakta duramadığı için çocukları Deniz Günay’ı, 3 ay önce hastaneye götürmüştü. Burada Deniz’e, SMA Tip-1 hastalığı teşhisi koyuldu. Hastalık hakkında araştırma yapan aile, çocuklarını tedavi için yurt dışına götürmeye karar verdi.
Özel bir hastaneden 1 milyon 819 bin 500 dolarlık teklif alan aile, daha sonra valilik onaylı yardım kampanyası başlamışlardı . Kısa sürede birçok vatandaşın ilgi gösterdiği kampanyaya; Rizespor’un futbolculardan destek geldi. Futbolcular imzaladıkları formayı denizin yakınlarına teslim ettiler Rizespor’un imzalı forma açık attırma ile satış yapılıp bir yardım sever tarafından satın alınıp minik denize biraz olsun katkı sağlayacağını umut ediyoruz diyerek
Karadeniz derbisi Samsun spor ile oynayacağımız maça tüm taraftarımızı stada beklerken küçük Deniz Günay içinde destek çağrısında bulundular

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş