’’ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ SAĞLIK S.O.S.VERİYOR’’

TIP PROFESÖRÜNÜN HAYKIRIŞI PROF.DR. ŞABAN ŞİMŞEK’’ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ SAĞLIK S.O.S.VERİYOR’’ İSMET KÖSOĞLU Sağlık sektöründe olumsuz gelişmelere dikkat çeken RTEÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek Cumhurbaşkanı..

’’ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ SAĞLIK S.O.S.VERİYOR’’
Son Güncelleme: Bu Haber 300 views Whatsapp

TIP PROFESÖRÜNÜN HAYKIRIŞI

PROF.DR. ŞABAN ŞİMŞEK’’ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ, SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZ SAĞLIK S.O.S.VERİYOR’’

İSMET KÖSOĞLU

Sağlık sektöründe olumsuz gelişmelere dikkat çeken RTEÜ Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanına sosyal medya sayfasından seslendi. ’Sn. Cumhurbaşkanım, Sn. Sağlık Bakanımız Sağlık S.O.S veriyor dedi.

RTEÜ eski Dekanı Prof.Dr. Şaban Şimşek’in paylaşımı aynen şöyle’ ’Bu sabah 2 klinik yöneticisi ile bir yan dal uzmanı meslektaştan duyduklarım:

1. Hocam aslında hep pozitif olan (…) üniversitesi göz kliniğinde bir arkadaşımla konuşurken, “nasılsınız, işler nasıl gidiyor” dediğimde verdiği cevap:

– Sorma …cim; IŞIĞIMIZ SÖNDÜ!

2. Hastanemiz cerrahi bölümlerinden bir klinik şefine soruyorum:

– Dostum işler nasıl gidiyor?

– Sorma hocam; 2 asistanım ayrılıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Diğerlerinin yükleri daha da arttı, ya bir ikisi daha ayrılırsa?

– Hay Allah! Peki niye ayrılıyorlar, ne yapacaklar, doktorluğu mu bırakıyorlar?

– Hocam bir tanesi PATOLOJİYE geçiyor (kazanmış!) diğeri de AİLE HEKİMİ olacakmış!

3. Bir göz hastanesindeki prof arkadaşa soruyorum:

– …cim durumlar nasıl, özele geçen var mı?

– Var hocam, niyetliler de çok!

– Peki, ya sen? Devam mı?

– ŞİMDİLİK Hocam!

Bu anekdotlar meseleye vakıf olanlar için millet adına açık bir “İMDAT ÇAĞRISI” dır.

Doğrusu bu S.O.S. kaçıncı oldu bilmiyorum! Öncekilerin bir faydası olmadı, mesele esastan ele alınmalı. Daha çok Tıp Fakültesi açmak, daha büyük hastaneler (Şehir Hastaneleri!) inşa etmek, daha çok çalışsınlar diye sağlık çalışanlarına birkaç kırbaç daha vurmakla iş çözülecek zannedildi!

Yani öyle sandı yetkililer! Peki, yetkililer kim? Elbette öncelikle Sağlık Bakanlığı ama mevcut sisteme göre şüphesiz başta Cumhurbaşkanlığı! Netice olarak… Tükenmişlik sendromu, mevcut durumu kabullenmişlik ve bunun getirdiği atalet, üretimden yoksun, deyim yerindeyse bitkisel hayat giderek yaygınlaşıyor!

Açık yüreklilikle söyleyelim ki bu böyle gitmez! İşin kötüsü sadece sağlık sektöründe değil bu tükenmişlik! Evet, tekrar tekrar S.O.S. sayın sağlık bakanımız, sayın cumhurbaşkanımız! Duysanız da duymadanız da ben söylemeye devam edeceğim!

admin

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş