RİZELİ İKİ ADAY AYNI FOTOĞRAFTA

https://gazete53.com/rizeli-iki-aday-ayni-fotografta/ ‎RİZELİ İKİ ADAY AYNI FOTOĞRAFTA MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI CHP’Lİ ESİN KÖYMEN İLE CUMHUR İTTİFAKI AKP ADAYI KADEM EKŞİ İSMET KÖSOĞLU 31 Mart 2024 yerel seçiminde İstanbul-Maltepe İlçe Belediye..

RİZELİ İKİ ADAY AYNI FOTOĞRAFTA
Son Güncelleme: Bu Haber 182 views Whatsapp

https://gazete53.com/rizeli-iki-aday-ayni-fotografta/ ‎RİZELİ İKİ ADAY AYNI FOTOĞRAFTA

MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI CHP’Lİ ESİN KÖYMEN İLE CUMHUR İTTİFAKI AKP ADAYI KADEM EKŞİ

İSMET KÖSOĞLU

31 Mart 2024 yerel seçiminde İstanbul-Maltepe İlçe Belediye Başkanlığı için rakip olan CHP adayı Esin Köymen ile Cumhur ittifakı olarak AKP adayı Kadem Ekşi bir programda bir araya gelerek başarı dilediler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nin hazırlamış olduğu “100. Yıl Işığında Cumhuriyet Kadınları” karma sergisinin ve Maltepe ADEM kursiyerlerinin üretmiş oldukları ürünlerin sergilendiği kermesin açılışına katılan Rize-İkizdereli iki aday CHP li Esin Köymen ile AKP adayı Kadem Ekşi birbirlerine başarı dileyerek çalışmaları konusunda kısa bir sohbet ettiler. Kültür sanat gibi alanlarda toplumsal katılımı teşvik eden, sanatla iç içe, katılımcı ve üretken bir Maltepe için çalışacağız. Bu keyifli etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş