RİZELİ ADAY HEMŞERİLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR

          RİZELİ ADAY HEMŞERİLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR İKİZDERELİ KADEM EKŞİ AKP’NİN MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU İSMET KÖSOĞLU İstanbul’da 6 İlçe Belediye Başkanlığı için 6 Rizeli AKP’li adaydan birisi olan İkizdereli..

          RİZELİ ADAY HEMŞERİLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR
Son Güncelleme: Bu Haber 146 views Whatsapp

          RİZELİ ADAY HEMŞERİLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR

İKİZDERELİ KADEM EKŞİ AKP’NİN MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

İSMET KÖSOĞLU

İstanbul’da 6 İlçe Belediye Başkanlığı için 6 Rizeli AKP’li adaydan birisi olan İkizdereli Kadem Ekşi hemşerilerinden destek bekliyor.

Sosyal medya sayfasında açıklamada bulunan Jeofizik Mühendisi Kadem Ekşi şunları yazdı’’ Kıymetli hemşerilerim, Maltepe Belediye Başkanlığına aday olurken, Bilmeyenlere kendimi anlatmak, Maltepe için yapacaklarımı paylaşmak, desteğinizi almak istiyorum. İçimde büyük bir enerji ve heyecan var. Burası Maltepe. Hayata burada tutundum, okudum ve burada meslek sahibi oldum. Maltepe’de evlendim, çocuklarım burada doğdu. Maltepe’nin bana kattıkları sayesinde iş ve toplum insanı olarak bugünlere geldim. Bugüne kadar Maltepe’ye yapılan hizmetler için emeği geçen herkese müteşekkiriz. Maltepe’mizin güzelliklerini birlikte koruyacak, değerlerimize birlikte sahip çıkacağız. Önümüzdeki 5 yılda varlığımızı Maltepe’mize adayacağız.

     Hiçbir ayrım ve ayrıcalık yapmadan Maltepeli hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Kentsel dönüşüm, akıllı şehircilik, sürdürülebilir çevre, altyapı, sosyal belediyecilik, kültür sanat, gençlik, spor, eğitim, turizm. Hayatın her alanında Maltepe Belediyesi’ni yanınızda göreceksiniz. Modern, huzurlu, güvenli bir Maltepe için desteğinizi bekliyorum’’ yazdı.

İstanbul  Maltepe İlçe Belediye Başkanlığına Kadem Ekşi, Beyoğlu Belediye Başkanlığına Haydar Ali Yıldız, Çekmeköy Belediye Başkanlığına Ahmet Poyraz, Zeytinburnu Belediye Başkanlığına  Ömer Arısoy, Ataşehir Belediye Başkanlığına Mustafa Naim Yağcı ve Ümraniye Belediye Başkanlığına İsmet Yıldırım AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterildi.

https://gazete53.com/rizeli-aday-hems…-destek-bekliyor/

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş